Szolgálnak és vétenek
MTímea
2019. augusztus 1. csütörtök, 20:56
Ráérősen falatoztak egy étteremben, míg a szolgálati autót a sétálóutcán parkoltatták. Megszívták.

Egy tudatos állampolgár tudja, hogy bár a rendőr is ember, aki néha megéhezik, viszont nem áll a törvények felett. Egy ilyen tudatos temesvári polgár nem hagyta annyiban, hogy két rendőr úgy gondolta, rájuk nem vonatkoznak az alapvető közlekedési és civilizációs szabályok. Hősünk megörökítette amint a két zsaru ráérősen falatozik egy belvárosi étteremben, míg a szolgálati autójukat az étterem előtt, a tilosban parkoltatják. Egy olyan utcában, amelyiket kizárólag a gyalogos forgalomnak alakítottak ki, tehát behajtani tilos az autóknak.

A felvétel felkerült a Facebookra, így eljutott a Temes megyei rendőrfőkapitányhoz is, aki belső vizsgálatot indított a két, szolgálati időben szabálytalankodó közlekedési rendőr ellen.

Így kell ezt csinálni!

comments powered by Disqus
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.
Egy félidő jó foci és egy hatalmas bombagól után a végén játékvezetői segítséggel győzte le Azerbajdzsánt a magyar labdarúgó-válogatott.
Úgy tűnik, egyesek egyszerűen képtelenek levetkőzni a Ceaușescu-éra reflexeit. Bár lehet, nem is nagyon akarják, hiszen maguk is az Aranykor méhéből származnak.
A `70-es évek egyik legbrutálisabb gyilkosának története legalább annyira hátborzongató, mint egy skandináv krimisorozat.
Kolbászból készült kerítést biztosan nem, ez tény. De ha megnézzük a rendelkezésre álló adatokat, esetleg rájövünk, hogy talán még sem volt olyan fene jó dolgunk a csodás kommunizmusban.
Ahogy az várható volt, a kormánybuktatás után akkora a fejetlenség a PSD háza táján, hogy egészen biztosan nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb.
Az államfő egyeztetett a pártokkal, de a jövő hét elejére halasztotta a nagy bejelentést, amely senkit nem fog meglepni.
Ha ma konvencionális háborúra kerülne sor, Romániának – újra – 30 évnél régebbi, egyes területeken pedig 40 évnél is régebbi technikára kellene támaszkodnia.
Japánsztrájkot hirdettek, tüntetni készülnek és fogytán a türelmük.
Simán kikapott Horvátországtól, de a Szlovákia–Wales döntetlennek köszönhetően megőrizte továbbjutási esélyeit az Eb-selejtezőkben.
Teodorovici talán mindenkit emlékeztetni akart, kikkel is volt dolgunk az elmúlt időszakban.
A kormánybuktatás után Romániának sürgősen kellene egy megfelelő biztosjelöltet találni az Európai Bizottságba. Máris felmerült pár név.
Oké, hogy megbukott a PSD-kormány, oké, hogy kitört a demokrácia, a jólét meg minden, de hahó, a magyarok közben megint Erdély elsinkófálásán mesterkednek.