Népszerűbb a Szeredapp a Teleorman Appnál

Mégiscsak több magyar lakik Csíkszeredában, mint az RMDSZ egyik legújabb bázisán.
Hirdetés

Megjelent egy pofás mobilalkalmazás Andoidra a Google applikációlerakatában, a Play Áruházban, az a neve, hogy SzeredApp és innen lehet letölteni.

Ahogy az elnevezése is mutatja, a csíkszeredai tájékozódást segíti, mivel megmutatja, hogy Csíkszeredában milyen események várhatók, milyen látványosságokat lehet meglátogatni, hol lehet tankolni, pénzt felvenni az automatából, bevásárolni, szükség esetén orvosi ellátást kapni. De azt is elárulja, hogy hol lehet ebédelni, hová lehet betérni egy italra, milyen számon lehet taxit rendelni. Szóval tele van egy csomó hasznos infóval, úgyhogy aki Csíkszeredába utazik, használja bátran, mert nem fogja megbánni.

A SzeredApp sikerét jelzi, hogy az Áruházban a pillanatnyilag leginkább menő alkalmazások listáján a második helyen áll az Utazás és helyi információk kategóriájában.

Érdekes, hogy a Teleorman App nevű alkalmazás csak a harmadik helyen áll, pedig az EP-választások után úgy tűnt, hogy rengeteg magyar lakik a börtönben ülő Liviu Dragnea kedvenc megyéjében.

Hirdetés