Ha ettől a daltól nem rohan egy ország a PSD-re szavazni, akkor semmitől

Bődületes kampánynóta született.
Hirdetés

Ha egyébből nem, abból is észrevehetjük, hogy választási kampány van, hogy megjelennek a frenetikusabbnál frenetikusabb kampánynóták. 

Ha a választáson nem is remekel majd, a kormány fő erejét adó Szociáldemokrata Párt (PSD) ezen a téren minden bizonnyal kenterbe veri majd a riválisokat, ugyanis – legalábbis román mércével mérve – igazi nagyágyú állt mellé: Nicolae  Guță, a jellegzetes, balkáni zenébe oltott román lakodalmas műfaj, a manele nagymenője.

Maga a klip mindent visz, a szám, amely olyan, hogy Bunyós Pityu, Kis Grófo és Lagzi Lajcsi még egy kiemelten durva éjszaka után, közös erőfeszítéssel sem lenne képes hozzá hasonlót komponálni, alapvetően arról szól, hogy amennyiben a PSD-re szavaz a polgár, jólét és Kánaán következik.

Az énekes hangja, ami olyan kellemes, mintha száraz krétát húznának végig egy rozoga üvegtáblán, valamint a zs kategóriás filmek közel-keleti jelenetei alá kevert zenét idéző muzsika pedig tökéletes, teljes művészi élménnyé avatja a kampányklipet.

Hirdetés

Már látjuk is, amint egy ország rohan a PSD-re voksolni.

Azért a klippel csak óvatosan, ha másfél percnél hosszabb ideig hallgatja, illetve nézi, az akár komoly agykárosodáshoz is vezethet.

Hirdetés