A sürgősségi kellős közepéig meg sem állt egy autós Craiován

Naná, hogy nem volt minden rendben vele.
Hirdetés

Szokatlan módját választotta szombaton este a dél-romániai Craiován egy Krassó-Szörény megyei férfi annak, hogy beugorjon a sürgősségire: autóstul érkezett meg a helyszínre, az ajtón keresztül.

A manőverben rajta kívül szerencsére senki sem sérült meg, mivel az ellátásra váró betegek közül éppen senki sem tartózkodott az útban, amikor az autós ajtóstul rontott a házba.

A romokban heverő helyszínre kiérkező rendőrök aztán megállapították hogy a férfivel valóban gondok voltak, de nem feltétlenül olyanok, amilyeneket a sürgősségin kell ellátni: az általa kilélegzett levegőben literenként 0,78 milligramm alkoholt találtak, vagyis poharazott egy jót, mielőtt volánhoz ült. És nem málnaszörpöt ivott.

A sofőr minden esetre azt állítja, nem ezért rongyolt be a kórházba, hanem azért, mert összekeverte a pedálokat, és a fék helyett véletlenül a gázra lépett.

Ugyanakkor szemtanúk szerint a Mad Maxkedés mögött akár az is állhat, hogy korábban a barátnőjével és annak fiával a sürgősségin járt, és nagyon feldühítette, hogy rengeteget kellett várniuk, amíg egy orvos foglalkozni tudott velük.

Hirdetés