Jerevánban nyert két góllal a CFR

Egy lépéssel közelebb a csoportkör az Európa Ligában.
Hirdetés

A múlt héten kizúgott ugyan a Bajnokok Ligájából, de az Európa Ligában még próbálkozhat a Kolozsvári CFR labdarúgó-csapata a komoly pénzdíjjal járó csoportkör elérésével. Az első próbálkozás jól is sikerült, a vasutasok George Ţucudean két góljával idegenben verték 2-0-ra az örmény FC Alashkertet. A CFR középcsatára mindkét félidő elején bevette a jereváni csapat kapuját, az elsőben Camora indítását lőtte be ballal, a másodikban pedig az önmaga által kiharcolt büntetőt jobbal.

A szerény képességű örmény együttes nem sok zavart tudott okozni a CFR védelmének, játékosai főleg távoli lövésekkel próbálkoztak, de ezek ritkán voltak erősek és még ritkábban pontosak. A kolozsváriak viszont energiatakarékos focival is könnyedén nyertek, pedig Deac, De Luca és Omrani sérülés, Culio pedig eltiltás miatt nem játszhatott.

A visszavágót jövő csütörtökön, 20 órától rendezik a Fellegváron, a párharc győztese pedig a Legia Varsó és a luxemburgi Dudelange összecsapásból továbbjutó együttessel játszhat, immár a csoportkörbe kerülésért.

 

Hirdetés