Bukarest–Kolozsvár: 100 000–100 000!

Nem elírás. A FCSB–Kolozsvári CFR csata döntetlennel végződött. Egyelőre legalábbis.
Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, a CFR Gigi Becali úr megbüntetését, továbbá a FCSB lepontozását kérte a Román Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságánál, a bukaresti focikényúr xenofób kijelentései miatt. Igen ám, de a bukarestiek is kérték Dan Petrescu CFR-edző 16 fordulóra szóló eltiltását, továbbá a CFR lepontozását, mégpedig Petrescu úr bírókat szidalmazó kijelentései miatt.

Nos, a Román Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága összeült, jól megvitatta a dolgot, és hozott egy salamoni ítéletet.

Ennek megfelelően Gigi Becali urat, a FCSB tulajdonosát 100 000 lej pénzbírsággal sújtották, illetve megrovásban részesítették, magyarellenes kijelentései miatt.

Dan Petrescu urat, a Kolozsvári CFR edzőjét 100 000 lej pénzbírsággal sújtották, illetve megrovásban részesítették, bírószidalmazó kijelentései miatt.

Hirdetés

Senkit nem pontoztak le, senkit nem tiltottak el, tehát a CFR marad a bajnok. 

Ami Billel Omrani (jelenleg a CFR játékosa) aláírás-hamisítási ügyét illeti, itt nem született döntés. Ez az ügy bonyolultabb és messzebbről bűzlik annál, hogy pár nap alatt ki lehessen bogozni.

Hirdetés