A PSD-hű tévés műsorvezetőnek elpattant az agya (VIDEÓval)

Felszólította egyik meghívottját, csókolja meg az Országos Korrupcióellenes Ügyészség főügyészének hátsóját.
Hirdetés

Javában zajlik a legújabb botrány az Országos Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) körül. Liviu Dragnea és szövetségesei arra hajtanak, hogy lefejezzék a DNA-t, azaz félreállítsák Laura Codruța Kövesi főügyészt, a DNA pedig védekezik és nem tágít.

Szerdán este, Laura Codruța Kövesi sajtótájékoztatóját követően minden jelentős romániai tévécsatornán elkezdődtek a vitaműsorok. A köztudottan Dragnea-párti Antena 3 televíziós csatornán Mihai Gâdea műsorvezető és meghívottjai szapulták az „ügyészállamot”. Illetve, volt egy kivétel is, a forma kedvéért, Ionel Dancă, a Nemzeti Liberális Párt szóvivője, aki értelemszerűen Kövesi félreállítása ellen érvelt.

Egy adott pillanatban a műsorvezető fenyegetően odalépett az ülő meghívotthoz, és fölé magasodva magyarázott neki, aztán amikor Dancă nem volt hajlandó sem meghajolni az észosztás előtt, sem elhallgatni, Gâdea mester ocsmányul kifakadt. Ezt morogta, kétszer is: „Csókoljátok meg Kövesi seggét!” 

És ne feledjük azért, hogy ezzel a hisztivel párhuzamosan javában zajlik Dragneáék fiskális forradalma is, melynek eredményei most kezdenek beérni: csökkennek a fizetések, nem érkeznek meg időben, csak a bruttó fizetések növekednek. Csak ekörül (még) nincs akkora felhajtás.

Hirdetés