A Dunába zuhant autó újabb utasát találták meg

A 22 éves fiú holtteste szintén a folyó szerbiai oldalán sodródott partközelbe, 18 km-re a baleset helyszínétől.
Hirdetés

Megtalálták annak a 22 éves fiúnak a holttestét, aki az október hetedikén Dunába zuhant autóban utazott. A baleset a Krassó-Szörény megyei Lászlóvárán történt, a holttestet 18 km-rel lejjebb, a szerbiai Dobránál találták meg a szerb hatóságok október 15-én, vasárnap reggel. Rokonai ismerték fel a hatóságok által küldött fényképen – számolt be a News.ro hírügynökségnek Cecilia Dăneţ, a Krassó-Szörény megyei rendőrség szóvivője.

Az autóban öten utaztak: a jármű vezetője, aki a baleset előtt mintegy hét hónappal kapott jogosítványt, és egy család. A család tagjai, az 50 év körüli férfi, a 37 éves nő és gyermekei, a most megtalált fiatalember és egy nem egészen három éves kislány nem tudott kimenekülni a folyóból, csak a sofőr. Amikor a katasztrófavédelem kiemelte az autót a Dunából, nem találtak benne senkit.

Az autó vezetője elveszítette uralmát a jármű fölött, az lesodródott az útról és a Dunába zuhant. A gépkocsi vezetőjét gondatlanságból elkövetett testi sértéssel gyanúsítja a rendőrség, mióta előkerült az első holttest. A kislányt a romániai, az anyát a szerbiai hatóságok találták meg, akik közben eltemették a holttestét. A nő rokonai elindították a kihantolás folyamatát, hogy itthon temethessék el. A szerbiai hatóságok arról nem értesítették a hazaiakt, hogy a 22 éves fiú holttestét eltemették-e. Az 50 év körüli férfi holttestét még nem találták meg.

Hirdetés