Ismét beindul a blogdílerkedés Kolozsváron

Ezúttal a divat és a ruhatervezés világába szállhatunk alá a Kolozsvári Magyar Napok keretében.
Hirdetés

A Blogdíler tavalyi sikerei után idén a divat, design, divatfotózás és a ruhatervezés világába kalauzolja el az érdeklődőket. A programot augusztus 17-én, csütörtökön 14 órától indítja a Blogdíler csapata a Kolozsvári Magyar Napok közönségtalálkozóján, ahol két meghívottal, Szécsi Tamással, a VYF kendők egyik tervezőjével és Halász Jácint, divatfotóssal szerveznek beszélgetést.

A Blogdíler programsorozat megálmodója Tamás Endre volt, akinek célja a fiatalok számára vonzó témakörök feldolgozása. Tavaly a sorozat a Bloggerek és a Vloggerek témára épült, melynek keretén belül 4 meghívottal ismerkedhettünk meg.

Szécsi Tamás és a VYF kendők tervezői igyekeznek minőségi és stílusban egyedi darabokat készíteni. A kendők a modern világba ültetetett retró stílust képviselik, a kollekció pedig megnyerte Európa egyik legnagyobb divatversenyének legjobb díját is.

A második meghívott, Halász Jácint pedig egy olyan divatfotós, aki inspirációját a festészetből, az építészetből, a szobrászatból és a zenéből nyeri, valamint mindig kész arra, hogy önmagát is felülmúlja munkája során.

A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

Hirdetés