Magyarul is tud az új turista applikáció

És egész Kolozs megyét be lehet járni vele, nem csak Kolozsvárt.
Hirdetés
Cluj Tourism App néven a megyébe látogató turistáknak szánt ötnyelvű, interaktív alkalmazást fejlesztett ki a Kolozs Megyei Tanács.
 
„A most bemutatott applikáció információkat nyújt a Kolozs megyei látnivalókról, útvonalakról, szállás-, étkezési és szórakozási lehetőségekről, tömegközlekedésről, kulturális eseményekről. A románul, magyarul, angolul, franciául és németül elérhető alkalmazás ingyen letölthető, online és offline módban egyaránt használható” – részletezi a Kolozs Megyei Tanács pénteki közleménye.
 
Az applikáció használható okostelefonokon, illetve iOS, Android és Windows Phone operációs rendszert használó táblagépeken. Az applikációt a megyei tanács turisztikai igazgatósága rendelte meg. Leírása szerint felhasználóbarát, de még nem volt időnk kipróbálni: első indítás után egyből leállt, csak másodjára volt hajlandó indulni, és egy kicsit lassú. 
 
Első látásra tényleg sok benne a tartalom, ami a turistalátványosságokat illeti, és be lehet jelölni rajta a kedvenc helyeket, amelynek alapján az applikáció személyre szabott útvonalat alkot.
 
Ha valaki bővebben is elmerült benne, ossza meg tapasztalait kommentben a cikk alatt.

Hirdetés