22 000 hazaáruló kaszabolja Romániát!

Grigore Cartianu remek pamfletje a román politikán végigviharzó őrületről és a hazafias hagymáz élharcosáról, Ninel Peia képviselőről. Akire a jelek szerint nincs gyógyír.
Hirdetés

Van Románia Parlamentjében egy képviselő, akit Ninel Peiának hívnak. 2012-ben a PSD (Szociáldemokrata Párt – a szerk.) tagjaként a néhai USL (Szociál-Liberális Szövetség – a szerk.) zászlaja alatt választották meg. Peia többször is nevetségessé tette magát csaknem négyévnyi mandátuma alatt. Kezdeményezései morgást, de kacajt is kiváltottak. Nevetséges alak, akit nem lehet komolyan venni.

De ahogy előrehaladt mandátumában, a figura felfedezte az aljasság örömét.

Az „osztály hülyéje” státusz már nem volt neki elég, az „iskola kreténje” akart lenni.

Még a korruptakkal, demagógokkal és marhákkal szemben rendkívül toleráns PSD is kénytelen volt megszabadulni Ninel Peiától. A PSD Ilfov megyei szervezete ez év márciusában kizárta az összeesküvés-hívő képviselőt, miután észbontó kijelentéseket tett. Peia azt állította, hogy az argeşi csecsemők az oltások miatt haltak meg! Az éber PSD-s felfedezte a bolygószintű összeesküvők hosszú kezét, akik meggyilkolják a kisdedeinket, hogy megfosszanak minket a jövőnktől és a hazánktól.

Az eszementet a földre visszarángatni próbáló Daniel Funeriu kutató, volt oktatási miniszter arra ébredt, hogy a bunkó aljas címkét („bélféreg”) aggatott rá és egy flegmát köpött egyenesen az arcába („El fogom porolni a pucér seggecskédet, mindenki szeme láttára, hogy majd arról koldulsz egész életeden át!”).

A képviselő kobakjában gyorsan terjedt az összeesküvéskór. Ninel Peia nemrég, siralmas mandátumának végéhez közeledve belelendült a nagy háborúba. Személyes blogján közzétett egy kiáltványnak szánt szöveget: „Azonosítsátok az árulókat! Soros katonái megszállták Romániát!”. És hogy arcot is adjon az árulóknak, Peia összetákolt egy plakátot 12 közéleti személyiséggel, többek között Andrei Pleşuval, Gabriel Liiceanuval, Mircea Cărtărescuval, Horia-Roman Patapievici-csel, Monica Macovei-jel, Raluca Prunăval, Laura Ştefannal és Nicuşor Dannal.

Milyen szörnyűségeket követtek el? Már az első sorokból megtudjuk: „Engem, Ninel Peiát, román képviselőt arról tájékoztattak, hogy több mint 22 000 Nemzet- és Hazaáruló, jól képzett és Soros rendelkezésére álló katona van, akik beszivárogtak a román társadalom szinte összes kulcspozíciójába és rátették mocskos karmaikat az állam szinte valamennyi kulcsintézményére. Ismétlem,

több mint 22.000 aljas áruló van, akik most minden erejükkel Románia ellen harcolnak.”

Értik? Pont 22.000! Nem 21.000, nem 23.475, hanem 22.000. Egy egész hadseregnyi áruló, egytől egyig megszámolva. De lássuk csak, kik ők és mivel foglalkoznak, Ninel Patriotu’ (Hazafi – a szerk.) homéroszi elképzelése szerint.

„Politikusok, üzletemberek, korporatisták, civil aktivisták, értelmiségiek, bírók, tisztek, idegen pénzekből képzett egyetemi hallgatók, mely pénzek eredetét sohasem magyarázták el, minisztériumokban és állami cégekben, Cotroceni-ben ülő álcázott bérencek, egyetemi tanárok, akik már javában torzítják a tisztességes hallgatók elméjét, «szabad és boldog fiatalok», akiket betegesen románellenes elmék manipulálnak ideológiailag és doktrínák szintjén, röviden, az árulók mélyen beszivárogtak a román társadalom minden területére.”

És ezután következik az uszító Ninel által elindított fenyegetés vihara: „Meg kell találni és ujjal kell mutogatni ezekre a rosszindulatú bábokra! Nem tűrhetjük tovább ezt a Románia és Népünk integritása elleni fenyegetést. Eljött a cselekvés ideje!”.

Következésképpen: „Románok, ha ismertek ilyen közvetlenül vagy közvetve Soros által fizetett zsoldost, ha információitok vannak ilyen aljas árulóról, akkor álljatok közénk, lépjetek be a hazafiság utolsó erődjébe, a románizmus utolsó bástyájába!

Leplezd le a gazembert! Tedd be a kommentek közé az áruló fényképét, nevét és tisztségét, és azt is, hogy mivel árulta el az Országot és a Nemzetet! Tudnunk kell, hogy kitől kell őrizkednünk és kik az igazi ellenségeink. Ismertessük meg az egész Országgal azok arcképét és nevét, akiknek Románia szétdarabolása az egyetlen céljuk. Lentebb, a kommentek között tegyétek közzé az Árulókat!”.

Megjegyezték az árulók ismertetőjegyeit?

Ha nem, emlékezzenek vissza, miként írták le 1989 decemberében, a televízióban „Iliescu hazafiai” a gonosz terroristákat: fanatikusak, kegyetlenek, csecsemővért isznak, megmérgezik a vizet, golyóálló mellényük és éjjellátó szemüvegük van, katonai kezeslábast viselnek a terroristaöltözet felett, háromszínű karszalagot húztak, többségük haja rövidre van nyírva, egy részük bajuszt visel.

Hirdetés

Román hazafi vagy? Itt az idő cselekedni! Ha nem tudod pontosan, mi a teendőd, olvasd el még egyszer a fentebbi útmutatást! Profin, néhány lépésben megoldódik minden.

1. lépés: Nézz körül, lopva figyeld meg az irodatársadat, légy éber a metróban vagy a villamoson, pillants körül a szomszédodnál, vagy akár a saját családodban is! Leplezd le a közvetlenül vagy közvetve Soros által lefizetett zsoldost! Ez nem is nehéz: már a nézése elárulja. Egy részük pislog a balszemére, másoknak rángatózásai vagy görcsei vannak, a bűnösség érzése rágja őket. Ha hánynak vagy orrvérzésük van, légy résen: annyi árulás gyűlt fel bennük, hogy már nem tudják visszatartani.

2. lépés: Menj Ninel Peiához és leplezd le a gazembert! Lépj be a blogjára (hazafias blog) és a kommentárok között tedd közzé az áruló fényképét! Írd mellé a nyomorult nevét és tisztségét is! Mutasd meg, miként árulta el a Hazát és a Nemzetet!

3. lépés: Lépj be a hazafiak nagy seregébe! Mutasd be az egész Országnak azoknak az arcképét és nevét, akiknek Románia szétdarabolása az egyetlen céljuk.

Mutasd meg, kik az Árulók! Szükség van az Általános Nagytakarításra.

Most, hogy már minden világos, lássunk munkához. Esettanulmány: Gabriel Liiceanu, akiről az éber Ninel kiderítette, hogy „Soros rabszolgája”, „Soros egyik legaktívabb szolgája a vérszomjas románizmusellenesség útján”. Tehát az áruló Liiceanut a hazafi Peia igazságos ítélete elé kell hozni!

A hazafi Erdoğan nap mint nap a gülenista árulóktól tisztogatja Törökországot. Miért ne tisztítanánk meg Romániát is a sorosista árulóktól? Peia majd foglalkozik ezzel. De komoly munkája lesz, mert nem könnyű megküzdeni egy 22.000 zsoldosból álló hadsereggel…

De azért azután, hogy a hazafi Ninel megnyerte a csatát és megmentette a román nemzetet, szükség lesz egy orvosra is, hogy a serény hazafit is megmentse valaki! De legyen nála nyugtató és kényszerzubbony is, mert Ninelnek nem a reuma a problémája…

 

A címet és alcímeket a szerkesztőség adta.

Hirdetés