Pálinka, versenyre fel!

Ilyen még nem volt: pálinka- és párlatversenyt tartanak Erdélyben.
Hirdetés

A Vásárhelyi Forgatag és az Erdélyi Pálinka Lovagrend közös szervezésében, első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezik meg az Erdélyi Pálinka- és Párlatversenyt.

A megmérettetésre várnak minden erdélyi, házilag készített pálinkamintát. Bárki jelentkezhet, aki nemcsak kedveli, de elő is állítja a gyümölcspárlatot. A zsűriztetés ingyenes.

Figyelem, most jön a lényeges információ: jelentkezni augusztus 22-ig lehet, tehát csipkedjék magukat a pálinkatermelők, mert eddig a dátumig be kell érkezzen a minta a Forgatag-irodába (George Enescu utca 2/23), amely hétfőtől péntekig 10 és 13 között van nyitva. Ha valaki a főtér környékén van, és nem találja az irodát, az hívhatja a 0748-158.826- os telefonszámot.

A benevezés 0,4-0,5 L pálinka, valamint tüntessék fel a termelő nevét, elérhetőségét, települését, milyen gyümölcsből készült a pálinka, mennyi az alkoholfoka, milyen évjárat és néhány bemutatkozó sort.

Hirdetés

Jelentkezni, illetve további információkért érdeklődni a 0742-609260-es telefonszámon vagy az erdelyipalinkaverseny@gmail.com emailcímen lehet.

A lovagrend tagjai és a zsűri felvonulása, valamint a díjátadó ünnepség a Ligetben lesz augusztus 28-án, vasárnap 17.00 órától.

Hirdetés