Lemerültünk a bulvár legmélyebb bugyraiba

Olyan alpolgármestert választottak ugyanis a főváros élére, hogy nem lehet mellette szó nélkül elmenni. A sajtó darabokra szedi egy korábbi szexvideó miatt.
Hirdetés

Nem lennénk most Tudor Ionescu „Tudy” helyében, akit csütörtökön választottak meg Bukarest alpolgármesterének. A más politikusok életében örömteli pillanat rémálommá vált az ALDE színeiben mandátumot nyert „Tudy” számára, ugyanis az egyébként felkészült, és kétség kívül jó kiállású fiatalemberről kínos felvétel került elő, még abból a korszakából, amikor a román bulvárlapok állandó főhősével, Oana Zăvoranuval találkozgatott.

Az ötperces felvételen önkielégítést végez: ez 2011 óta elérhető az interneten. Már egy ideje feledésbe merült, most viszont ismét ezzel van tele a világháló. És persze rosszindulatú viccekkel arról, hogy ezentúl „ő lesz Gabriela Firea jobb keze”, illetve, hogy „Bukarestnek erős kézre van szüksége”, meg hasonlók. Petíciót is indítottak azért, hogy eltávolítsák a funkcióból.

Tudor Ionescu azzal védekezett, hogy nem a bulvármédiából érkezett a politikába, három egyetemet végzett – ebből kettőt Brüsszelben –, és a legjobb tudása szerint fogja végezni a munkáját. Meglehet, hogy igaza is van, de politikai karrierjét nagy valószínűséggel végleg megpecsételte ez a régi felvétel. Az eset tanulságként szolgálhat mindenkinek, aki közszereplésre adja a fejét.  

Hirdetés