Varázslatos fesztivált ígérnek az Untold szervezői

És ezt most szó szerint kell érteni. Varázslók, tündérek, Orpheusz, életre kelt fák egyaránt szerepet kapnak.
Hirdetés

Az idei Untold Fesztivál arculati és kommunikációs elemei a varázslat, az éjszaka mitológiája, a legendák és mesék köré épülnek – jelentették be a szervezők csütörtök este a Sétatérén. Hogy egészen pontosan mire gondoltak, azt látványban is igyekeztek bemutatni:

tündéreket alakító balettesekkel és ködöt idéző füsttel.

A szervezők szerint Erdély bővelkedik a különböző nemzetek változatos mesevilágában. „Erdély jelen pillanatban Románia legsikeresebb brandje, az Untold pedig a legjobb fesztiválja. A kettő összeillesztésével szeretnénk létrehozni hosszú távon az Untold Univerzumot: az erdélyi vidék varázsának az éjszaka mitológiájával való összekapcsolását.”– fogalmaznak közleményükben. Zavaros és több mondavilágot ötvöző brandjükben egy varázsló, egy tükör, a Líra csillagkép, Orpheusz, és életre kelt fák egyaránt szerephez jutnak.

Az Untold – amely tavaly megnyerte Európa BEST MAJOR FESTIVAL címét – meghívására idén a világ top 5 lemezlovasa lép fel Kolozsváron: Armin Van Buuren, Tiesto, Martin Garrix, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike és Afrojack. Ezen túlmenően pedig több mint 150 hazai és nemzetközi előadó tíz színpadon szórakoztatja majd a nagyérdeműt augusztus 4–7. között. A szervezők közelménye szerint eddig már

több mint 45 ezer bérlet elkelt, óriási az érdeklődés külföldről.

Az újdonságok közé sorolható a Fogadj örökbe egy Untoldost kampány, mellyel azt szeretnék elérni, hogy Kolozsvár Európa legbarátságosabb városa legyen. Az ötlet onnan ered, hogy sokkal nagyobb az igény a szállásokra, mint amennyit a fesztivál biztosítani tud. A kampány végére azt szeretnénk, ha mintegy 8000 kolozsvári felajánlaná a lakását a fesztiválozók számára, így elérnénk a 10.000 szálláslehetőséget. Szintén új, hogy az Untold egy rádiót indított be, amely

nemcsak a fesztiválon fellépők zenéjét sugározza, hanem a legfrissebb, témába vágó híreket is.

Hirdetés

Folytatódik ugyanakkor a Fizess vérrel/Pay with Blood  és a Szerezz 10-est az érettségin kampány is. 

Az ígéretes tervek és a bombasztikus brand mellett említésre méltó, hogy a fesztivál miatt ismét közterületeket zárnak el a kolozsvári lakosok elől, ami bizonyára idén is felháborodást fog eredményezni a helyiek körében.   

Hirdetés