A Trianon parti mix esete a kötött Szent Koronával

Elképesztően ötletes használati tárgyak a magyar történelemből inspirálódva.
Hirdetés

Felszolgálna Ön ropit felosztott Nagy-Magyarország formájú Trianon parti mix tálban, használna Búvár Kund merülőforralót, viselne Szent Korona formájú kötött sapkát, esetleg játszana Dózsa sakk-készlettel, amelyben az egyik fél csupa gyaloggal (népiesen paraszttal) van?

Mindez kézzel fogható valóságként (még) nem létezik, a kreatív és vicces ötletek szintjén azonban már igen, és a Hungarophilia oldalon tekinthető meg.

A magyar nemzet vérzivataros – vagy éppen dicsőséges – évszázadainak eseményeit, ikonikus történelmi szereplőit, illetve ereklyéit a mai mindennapok praktikus használati tárgyaivá átértelmező személy a honlap szerint egy Pista Contenta nevű, Uruguayban élő, magyar származású művész. 1999-ben ideológiai nézeteltérések hatására elhagyta szeretett szülőhazáját, feladva jól menő vámügyi karrierjét.

Az Atlanti Óceán partján, Punta Del Diablo-ban telepedett le és iratkozott be a helyi iparművészeti egyetemre, ahol formatervezés, rajzfilmkészítés és etnofarmakológia szakirányokon summa cum laude diplomát szerzett.

A Hungarophilia tárgycsaládot Pista honvágya és a magyar történelmi legendák iránti szeretete inspirálta.

Hirdetés

Nos, előfordulhat, hogy mindez csupán poénos álnév és -életrajz, de a végeredmény ettől függetlenül szerintünk zseniális.

A linkre kattintva megtekintheti Pista géniuszának többi termékét is.
 

Hirdetés