Bejelentkezett egy újabb polgármesterjelölt Udvarhelyen

Lukács László vállalkozó függetlenként veti bele magát a választási küzdelembe.
Hirdetés

Kihívója akadt Arros Orsolyának, aki az RMDSZ színeiben indul majd a júniusi önkormányzati választáson a székelyudvarhelyi polgármesteri tisztségért, illetve az RMDSZ-vezetés kegyeiből kiesett Bunta Leventének, ha úgy dönt, hogy függetlenként próbálja megtartani tisztségét.

Lukács László vállalkozó négy évvel ezelőtt függetlenként próbált önkormányzati képviselői mandátumot szerezni, de nem sikerült neki, most a polgármesteri széket vette célba, szintén függetlenként.

Az uh.ro székelyudvarhelyi hírportálnak adott interjúban Lukács azt mondja: függetlennek tartja magát a pártoktól és azoktól a problémáktól is, amelyek miatt a pártok nem tudtak előre haladni és elsősorban menedzseri munkának tekinti a polgármesteri tevékenységet.

Lukács befektetőket vonzana a városba, hogy a boldogulásukat külföldön kereső udvarhelyiek otthon maradjanak és legalább 2000 lejt megkereshessenek. Bátorítaná a zöldmezős beruházásokat, kiemelt céljai között szerepel az úthálózat rendbetétele, a városrendezési terv tisztázása és visszaállítaná Székelyudvarhely iskolavárosi rangját.

 

Hirdetés