Mi legyen a törvény sújtotta juhászkutyákkal?

Szerkesztőségünk elküldte ezt a szöveget a parlamentnek, kormánynak, az államelnöknek, az állatvédőknek, a juhászoknak és persze a kutyáknak. Nem diszkriminálunk!
Hirdetés

1. Képezzék át őket rendőrkutyákká, és akkor nem csak megfogják a bűnözőket, hanem egyenesen behajtják őket az őrsre. Amit nyilván célszerű esztenának átkeresztelni.

2. Alapítsák meg az Egynyelvű Kutya Pártot, aztán menjenek a parlamentbe, hátha értelmesebben ugatnak, mint kétlábú „fajtársaik”.

3. Legyen belőlük Salam mioritic (Mioritikus szalámi), illetve Salam carpatin (Kárpáti szalámi), két őshonos termék, amiket aztán be lehet jegyezni románikumként, és a magyarok nem nyúlják le, mint a kürtős kalácsot.

4. Internetes karrierlehetőség. Watch a Romanian hottie f..king seven original sinner shepherd dogs. Vagyis: Nézd meg, hogy b…ik egy román maca hét eredendően bűnös juhászkutyával. Nókomment.

5. Rendeljék ki őket sokgyerekes családokhoz bébiszitternek, állami támogatásként. Hadd lássa a jónép, milyen szociálisan érzékeny a román állam.

6. Alapítsák meg a Terrorelhárító Szekutya Egységet. Több székely terroristát csípnek fülön egy nap alatt, mint a SRI a megalakulása óta.

Hirdetés

7. Fessék őket barnára, tűzzenek a fejükre szarvakat, eresszék őket szabadon a maradék kárpáti őserdőkben, és máris megvan az új faj: a mioritikus vérbölény.

8. Hozzanak egy sürgősségi kormányrendeletet, miszerint nevezett ebek valójában nagyra nőtt pulik, és akkor nyugodtan el lehet küldeni az ország egységét, szuverenitását, biztonságát, miegyebét veszélyeztető elemeket haza, Magyarországra.

9. Gyártsanak belőlük dák zászlókat, amikkel a mélyrománok aztán büszkén vonulhatnak december elsején. És akkor az is kiderül, hogy zörög-e a dák zászló, ha fúj a szél.

10. A legabszurdabb megoldás: a hülye kormány esetleg törölje a hülye juhászkutya-törvényt, aztán menjen és üvöltsön nyugodtan a Holdra.

Hirdetés