Írja alá Ön is az online petíciót!

Hogy melyiket? Válasszon! Mindegyik az emberi lángelme egy-egy gyöngyszeme!
Hirdetés

A közelmúlt valós és képzelt tragédiái kihozták az emberekből a legjobbat. De – ahogy ez kataklizmák esetén sajnos történni szokott – a legrosszabbat is. Az egyik ilyen sötét trend az internetes petíciózás. Hülyébbnél hülyébb petíciók jelennek meg a világhálón, eszelős ütemben. Gondoltuk, teszünk rá egy lapáttal. Szigorú gyógymódként persze: a „kutyaharapást szőrével” ősi receptje szerint.

Betiltani a húsételeket!

Mert lám, hiába mondja a Brit Tudósok Szabadkőműves Kórusa, hogy a hús rákkeltő. Az ember oktalan állat. Csak a törvény erejével lehet jobb növényevésre téríteni.

Betiltani a vegetáriánus ételeket!

A hús a keresztény kultúra része. Jézus is megmondta. Sőt, meg is ette! Mi nem vagyunk migránsok. Mi itthonosok vagyunk!

Minden román legyen Magyar!

Írd alá, ha úgy gondolod, kisebbségi földeden túl sok román bódorog. Írd alá, ha úgy érzed, eltapossák kisebbségi léted százszorszépét. Írd alá, ha túlcsordult benned a kisebbségi komplexusok pohara. A Te kezedben a döntés! Csak tiszta magyar forrásból. (Ugyanez működik fordítva is, ha a „kisebbségi” és „magyar” helyett a “többségi ” és „román” kifejezéseket használjuk.)

Betiltani a focit!

22 idióta futkos egy bőrgömb után, huszonkétezer idióta üvölt és veri egymást a lelátókon, miközben a korrupt politikusok ellopják a talpalatnyi országot. A stadiont nem, na.

Alapítsuk meg a Korruptak Pártját!

Mennyivel könnyebb, őszintébb, igazabb lenne, ahelyett, hogy nap, mint nap a hazugság 50 árnyalatával kellene festegetni a Nemzet Katedrálisának falait. Ráadásul: mennyivel többen lehetnénk így a pártban, hótiszta lelkiismerettel. Mi lennénk az ország, a kontinens, a világ legnagyobb pártja.

A börtönök legyenek alkotóházak!

Szégyen, amellett hazaárulás és nemzetellenes bűn, továbbá emberiesség ellen elkövetett izé, hogy ennyi nagy író kénytelen borzalmas körülmények között alkotni. Mennyivel felemelőbb egy alkotóházban dolgozni. Kérdezzék csak meg az Írószövetség elnökét.

Disznókat a kormányba!

Hirdetés

Tudományosan bizonyított tény, hogy egy középkorú disznó pont olyan okos, mint egy három éves ember. És mennyivel tisztább. Arról nem is beszélve, hogy a delfinekkel ellentétben, a szárazföldön is vígan megél. És mindig igazat mond. És egyébként is, az állatoknak is vannak jogaik.

Minden férfi lehessen nő!

Minden nő lehessen férfi. Minden ember lehessen állat. Minden állat lehessen ember. Az ember ehessen állatot és növényt. Az állat ehessen növényt és embert. A növény ehessen embert és állatot. Ha valamit kihagytunk, bevesszük. 

Betiltani a Marsot!

Nincs szükségünk légvárakra. Maradjunk a földi realitások szilárd talaján. Ortodox tudósok egy csoportja bebizonyította, hogy a rockzene marsi eredetű. Telemars idején kis teljesítményű távcsövekkel is világosan látszik Ozzy Osbourne sátáni arca a Vörös Bolygó felszínén. Ja, és kommunisták is élnek ott. Ez ugyan más téma, de mindegy, írjad alá, na!

Betiltani a Demokráciát!

Ahol mindenki azt mond, amit akar, és ki se vágják a nyelvét. Né, mi is miket hordunk itt össze! Olyan online petíciókat indítunk, amilyeneket a nagyon hülye hüllőagyunk két idegsejtje csak ki tud csiholni magából. Ebből elég! Kész! Vége! Netovább! Írd alá! Most!

Hirdetés