Megvan a jövő évi Untold dátuma

És közzé tették a fesztivál várva várt aftermovieját is.
Hirdetés

A kolozsvári Untold Fesztivál szervezői sajtótájékoztatón jelentették be a 2016-os Untold dátumát. Augusztus 4–7. között a mainstream elektronikus tánczene kedvelői ismét a legnagyobb lemezlovasok szettjeire bulizhatnak Kolozsváron. Hogy pontosan milyen előadók lesznek, arról egyelőre nem sokat tudni, mindenesetre a közönségnek is van beleszólása, hogy kivel kezdik meg a tárgyalásokat a szervezők. Bogdan Buta fesztiváligazgató közlése értelmében mintegy harmincezren tettek javaslatot a honlapjukon. Azt ígérte, hogy a műfaj legnagyobbjaival kezdeményeznek tárgyalást. 

Az első ötezer jegyet pénteken 18 órától bocsátják áruba 222 lej egyenáron azok számára, akik előregisztráltak. A fesztivál közeledtével a jegyek árát fokozatosan emelik. Az Untold Fesztivál második kiadásának költségvetése mintegy 5 millió euró lesz, és a szervezésért pedig egy erre létrehozott cég, az Untold Kft. felel, melynek tulajdonosa maga a fesztiváligazgató, Bogdan Buta, egy magánbefektető, a multimilliomos Sorin Gadola (a sétatéri Carrousel tulajdonosa) és a Share Egyesület.  
 

UNTOLD 2015 Aftermovie

The wait is over! This is the moment we’ve been all waiting for!#UntoldFestival #UntoldHeroesDirected by: Laviniu Lazar [S-I-M]DOP: Daniel Dan [S-I-M]Camera:Iancu MoraruTudor TurturicaClaudiu MorarCatalin DarleaAdrian BacneanuFlorin OlteanuBogdan DuminciucEduard SchneiderClaudiu MargineanSorin SabauAerials:Paul MijoiuCalin SapunaruMircea SabauLaviniu LazarEdit:Calin SapunaruDaniel DanLaviniu LazarProduced by: Lazar – stories in motion

Posted by Untold Festival on Wednesday, 21 October 2015

Hirdetés