Prostikat futtató hálózatra csaptak le Szatmárnémetiben

Volt minden, ami kell: kommandósok, bilincs, a rendőrségi fogda előtt sápítozó családtagok.
Hirdetés

Filmekbe illő akciót hajtottak végre Szatmárnémetiben a rendőrség különleges egységei: csütörtökön kora reggel a Horea utca 6. szám alá vonultak ki, a mára már hajléktalantanyává és bordélyházzá züllesztett, egykor jobb napokat látott, s még az Oszták-Magyar Monarchia idején épített patinás Viktória Szálló épületéhez.

Kommandósok lepték el az átjárót, a gangot és érvényes házkutatási engedélyekkel, előállítási parancsokkal kezükben hatoltak be több lakásba is, ahol prostituáltak futtatásával és uzsoráskölcsön nyújtásával gyanúsított személyeket vettek őrizetbe az ügyészség, a rendőrség és a csendőrség munkatársai.

Az előállított és kihallgatásra a Szatmár Megyei Rendőrség épületébe vitt négy kerítőt a hatóságok azzal gyanúsítják, hogy egy bűnszervezetet alkotva ők voltak a vezetői és működtetői a régi városközpontban tevékenykedő prostituáltakat foglalkoztató hálózatnak. A négy férfit 24 órára rabosították, előzetes letartóztatásba helyezésükről szombaton dönt az ügyészség — hozzátartozóik óriási ribilliót csaptak a rendőrség épületének folyosóin, egyikük neje el is ájult.

Képünk illusztráció

Hirdetés