Vadim NEM halt meg!

Sőt, élőbb, mint valaha. A hideg kiráz! Vigyázat: halálos HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Egy régi mondás szerint kutyából nem lesz szalonna. Ma reggel a megboldogult Corneliu Vadim Tudor váratlanul felbukkant egy élő politikai beszélgetőműsor kellős közepén, papírokat lobogtatva, hogy íme, a bizonyíték, miszerint ő nem halt meg.

„Aljas hazugságok! A magyarok és a maffia keze van a dologban! DOKUMENTUMOK vannak nálam! Egy igazi hazafi nem hagyja magát, csak úgy, ukk-mukk-fukk! Éljen Nicolae Ceauşescu elvtárs! Meglátjátok ti, mi lesz a Nagyrománia következő lapszámában”, dörögte a Tribunus, aztán leöntötte kávéval a moderátort, továbbá patkánynémbernek és hazaárulónak nevezte a hölgyet.

Miután feldöntött még néhány tárgyat a stúdióban, a szellemszerű tünemény elszavalt néhány nevetséges verset, majd eltűnt. A műsor résztvevői kővé meredten nézték. „A népi hagyomány szerint a szekus paranormális hatalmakkal bíró lény, mint a prikulics vagy a vámpír. És amit itt láttunk, ízig-vérig szekus volt”, mondta egyikük, miután magához tért. 

Utóbb kiderült, hogy a bizonyíték értékű dokumentumok, melyeket a szörnyű fantom lobogtatott, a következők voltak: egy pornócsatorna bérleti szerződése, egy fúrógép használati utasítása és egy macskát ábrázoló rajz.

Hirdetés