És kiszivárogtak a román migránsplakátok

Szerkesztőségünk kiderítette: hogyan is készül Románia az esetleges migránshullám fogadására. Vigyázat: IRDATLAN HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Nem volt könnyű beférkőzni Victor Ponta és Klaus Johannis szupertitkos nemzeti konzultációs tárgyalására. Szerkesztőségünk két tagja Raed Arafatnak, illetve Kelemen Hunornak álcázva jutott be az elnöki rezidencia föld alatti bunkerébe. 

És kiderült: a kormány és az állam fője végre a lényegre tértek. A várható romániai migránshullámra adott válaszlehetőségeket keresgélték, egy szupertitkos titkárnő, egy szupertitkos laptop és egy szupertitkos üveg konyak mellett. Szinte azonnal vitatkozni kezdtek azon, hogy kinek is legyen végső a szava. Kelemen Hunornak álcázott munkatársunk szerencsére megoldotta a kérdést. Azt ajánlotta, vegyünk példát Magyarországról, és indítsunk mi is plakátkampányt. A miniszterelnök rögtön plágiumot emlegetett, ám a higgadtabb és szászabb Johannis elfogadta az ajánlatot. A többi már könnyen ment. Az első tíz plakátszlogen percek alatt elkészült. Kelemen Hunor fedőnevű munkatársunknak volt még egy határozottan multikulturális ötlete. Tekintettel arra, hogy a magyarországi migráns okkupáció hatására nem kizárható a magyar migránsok feltűnése határainkon, az ő nyelvükön is készítsük el a plakátokat. Ponta ismét óvott, Johannis ismét felülírta, sőt, egy esetleges német migránskontingensre gondolva, a német verziót is elkészíttette. 

A plakátokat ma reggel a legkorszerűbb közlekedési útvonalakon helyezték el: az autópályákon. Johannis elnök amúgy ígéri, hogy azonnal nekifognak az újabb autópályaszakaszok építésének. Ez egyrészt azért szükséges, hogy még több plakátot tudjanak elhelyezni, másrészt, hogy a migránsok nagyobb akadály nélkül tudjanak végigmenni az országon.

És akkor, a plakátok:

 

 

 

 

 

Hirdetés

 

 

 

 

 

 

Kedves migránsok! Isten hozott Romániában! 

Hirdetés