A román és szász államelnökök után jöjjön egy magyar

Iliescu szar volt. Constantinescu szar volt. Băsescu szar volt. Johannis szar. Megérett az idő a váltásra. Őrült beszéd, de van benne rendszer!!!
Hirdetés

A román elnökökkel bevettük a kefét, sőt, jól megszoptuk, a némettel szintén, ezért természetesnek tűnik, hogy a következő elnökválasztáson egy magyart ültessünk az elnöki székbe. Legalábbis így járna el egy politikailag érett ország, ahol nem megint több ostoba szavaz, mint normális ember.

„Nézzék meg Kolozsvárt: Románia egyik legszebb városa”, magyarázza Decebal Popescu, a neves politológus. „Különösen a városközpont, az egyenesen csodálatos. Most képzeljék el, az összes központi épületet akkor építették, amikor a románokat a magyarok vezették. Ha a románok azt akarják, hogy országuk úgy nézzen ki, mint Kolozsvár, és nem mint Oltenița, akkor szedjék össze magukat, és válasszanak magyar elnököt 2018-ban.”

A politológus azt is hozzátette, hogy 2018 a legjobb év egy Magyar elnök megválasztására. „Fantasztikus lenne, ha pont 100 évvel az 1918-as Nagy Egyesülés után Erdély ismét egy magyar uralma alá kerülne. És nem csak Erdély, az összes többi román terület. Reménykednünk kell, hogy a románokban meglesz a döntéshez szükséges bölcsesség.”

Hirdetés