Törvény! Kasztrálják a petíciók íróit!

Kíméletesen, gyógyszerrel! És végre lenyugszanak. Kár, hogy vicc az egész!
Hirdetés

Befellegzett az online petícióknak! A parlament végre figyelmet szentelt egy már 800 000 aláírásig eljutott online petíciónak, és törvényt faragott belőle. A petíció aláírói mindazon személyek kémiai kasztrálását kérik, akik internetes petíciókat készítenek, továbbá a petitieonline.com oldal tulajdonosaiét is. Valaki véletlenül azon személyek kémiai kasztrálását is beleírta a törvénybe, akik a DC News oldalra írnak, ám a hiba átcsúszott a szűrőkön és megszavazták, ahogy van.

„Ha most lépünk és mindet kasztráljuk, az internetes petíciókat csináló emberek két-három nemzedék alatt eltűnnek, és végre a komoly problémákkal tudunk majd foglalkozni”, magyarázza a petíció egyik kezdeményezője. Ráadásul, az orvosok szerint a kasztrált petíciócsinálók sokkal nyugodtabbá válnak és nem fognak annyi szociális álproblémával foglalkozni.

A törvény jelentős hatást gyakorolhat társadalmunkra. A gazdasági szakértők szerint 2,5%-os GDP-növekedés várható a következő időszakban, viszont fennáll a gazdaság túlhevülésének kockázata is.

Hirdetés