Végre itt az új horoszkóp!

Vége a klasszikus csillagjegyeknek. Új lapot nyit a történelem. Vigyázat: BAROMI NAGY HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Idióta. Az Idióta jegyet markánsan maszkulin, proaktív ostobaság jellemzi. A Mars bolygó hatása alatt áll, amely fokozza a hülyeséget és a hülyeséghez való ragaszkodást. Az Idióta jegy szülöttei igazi vezetők a hülyeség terén.

Gyengeelméjű. A jegy szülöttei kitartásukkal tűnnek ki, amellyel hülyeségüket terjesztik. Amikor egy baromságot kell lekommunikálniuk, ragaszkodnak hozzá, hogy az egész világ értesüljön arról, mennyire kápráztatóan hülyék. Nem képesek arra, hogy csendben örüljenek saját hülyeségüknek, úgy érzik, muszáj ezt másokkal is megosztani.

Kretén. A Kretén jegy szülöttének természetes adottsága a kommunikáció, melynek következtében nagy aktivitást fejt ki a a Facebookon, ahol a hülyeségei mindig nagyobbak, mint másokéi. Mindig megtalálja a módot, hogy elterelje a figyelmet egy közölt hülyeségről, azzal, hogy mond egy még nagyobb baromságot. Az ő hülyesége olyan, mint a hógolyó: egyre nő, míg végül teljesen beborítja a Kretén jegy szülöttét.

Lúzer. A jegy szülöttei alacsonyabb rendűek a többinél, mivel őket lehet a legkönnyebben átverni. Az ő hülyeségük passzív. Általában más hülyék útján fejtik ki saját hülyeségüket, és csak a legritkább esetekben a saját szakállukra. Ez azonban nem akadályozza meg őket abban, hogy úgy dicsekedjenek marhaságukkal, mintha a sajátjuk lenne.

Dióagyú. A jegy szülötteit egyfajta büszke ostobaság jellemzi, miáltal képtelenek elfogadni, hogy hibáztak. Soha ne állj le vitatkozni egy Dióagyúval, mert semmi esélyed. Mindig túl kevés lesz az érved, hogy kibillentsd a hülyeségéből.

Tapló. A Taplók az állatöv gyökérhülyéi, ugyanis mindent elhisznek. Domináns bolygójuk a Hold, ezért telehold idején még hülyébbek, de zaklatottabbak is.

Zokni. A Zoknik az egész állatöv legjobb szeretői. Ha fel akarsz csípni egy Zoknit, elég, ha megmutatod a melleid és főzöl neki egy levest. A hülye egész életében dolgozni fog, mint egy állat, hogy eltartson téged.

Hirdetés

Hígvelejű. A Hígvelejű csillagjegy szülötteinek igazából nem kellene létezniük, annyira hülyék. Domináns bolygójuk a Hülyeség, amely a végletekig fokozza a gyengeelméjűséget, az intelligencia hiányát, a dinka és vallásos jellemvonásokat, az altruizmust, tehát gyakorlatilag minden olyan kvalitást, ami egy prémium minőségű barom karakteréhez szükséges.

Bumburnyák. A Bumburnyákok születésekor a párkák mindig részegen érkeznek, és jól fejbe veri a csecsemőt az orsóval. A Bumburnyák szexuális élete igen bonyolult. A Gyengeelméjű jegy szülötteihez vonzódik, és ritkán jön rá, mire is valók a szaporítószervek.

Șova. A jegy szülötteinek sikerül megőrizniük a hagyományos és modern hülyeség közti finom egyensúlyt. Ezért abszolút hülyék tudnak lenni bármely helyzetben.

Diló. Általában hivatali ablakok mögött található, és teljesen idióta utasításokat ad az ügyintézni igyekvő embereknek. A Diló agresszívvá válik, ha megkérdik tőle, a Diló jegy szülötte-e. Azonnal biztonsági emberért vagy csendőrért kiált, vagyis a Bumburnyák jegy egy szülöttéért.

Hülye. Aranyjegynek is nevezik. A jegy szülöttei mindenféle hülyeségben hisznek, még az ilyen jellegű cikkekben is. A Hülye jegyét annyira imádják a hülyék, hogy egyesek meghamisítják a születési dátumukat, hogy elmondhassák, a Hülye jegyében születtek.

Hirdetés