Katasztrófa: lehet átírni a napi horoszkópot!

Ezt még Nostradamus sem látta előre!
Hirdetés

Földet rengető változásoknak néz elébe az emberiség. És nem Oroszország okozza őket, se Kína, se a globális felmelegedés. Hanem az égitestek.

Amikor olyan 2000 évvel ezelőtt a csillaglátó tudósok meghatározták az állatöv csillagképeit, és hozzájuk rendelték az asztrológiai csillagjegyeket, nem gondoltak arra, hogy a Föld nem úgy forog, ahogy kellene. Szépen kijelölték a 13 állatövi jegy időszakát, aztán később kidobták a tizenharmadikat, hogy a naptárnak megfelelően 12 maradjon, és már kezdhették is a horoszkópok gyártását.

Igen ám, csakhogy senki nem számolt a precesszió nevű asztronómiai jelenséggel. A precesszió gyakorlatilag azt jelenti, hogy a Nap és a Hold hatására a Föld úgy forog a tengelye körül, mint egy pörgettyű. De míg a pörgettyű egy ilyen elhajló forgást többször is elvégez néhány másodperc alatt, a Földnek ehhez 26 000 évre van szüksége.

A gond az, hogy bolygónk mostanság épp egy ilyen forgás végére ért. Ami azt jelenti, hogy az annak idején ügyesen meghatározott csillagjegy-időszakok megváltoztak.

Első ránézésre ez nem nagy ügy. Viszont katasztrófa lehet azok számára, akik a napi horoszkóp szerint élik életüket. Mert aki például eddig úgy tudta, hogy a Vízöntő jegy szülötte, hiszen januárban látta meg a napvilágot, döbbenten értesülhet arról, hogy tulajdonképpen Bak. Vagyis teljesen másféle ember, mint amilyennek a horoszkóp alapján képzelte magát.

Ráadásul, az asztronómiai korrekció következtében ama hajdan kidobott, Kígyótartó nevű tizenharmadik csillagjegynek vissza kellene kerülnie az állatövbe.

Íme, hogy is néz ki a helyes csillagjegy-naptár:

január 21. – február 16.: Bak

február 17. – március 12.: Vízöntő

március 13. – április 18.: Halak

április 19. – május 14.: Kos

május 15. – június 21.: Bika

Hirdetés

június 22. – július 20.: Ikrek

július 21. – augusztus 10.: Rák

augusztus 11. – szeptember 16.: Oroszlán

szeptember 17. – október 31.: Szűz

november 1. – november 23.: Mérleg

November 24. – november 29.: Skorpió 

november 30. – december 18.: Kígyótartó

december 19. – január 20.: Nyilas

Nos, nyájas Olvasó, kezdheted az átszámítást. És az életed újrarendezését. Mert nagyon úgy tűnik, a csillagokban mást írnak, mint amit a napi(lapi) horoszkópod állít.

Hirdetés