Cipősdobozban az angyal

Ilyet is lehet. Sőt, érdemes!
Hirdetés

Még két napig adakozhat cipősdobozban az adventi hangulatú emberiség.

Miről van szó? A Blythswood Románia segélyszervezet ismét meghirdette a világszerte népszerű Shoebox, avagy Cipősdoboz akciót.

Mi a teendő? Az emberbarát ember vesz egy üres cipősdobozt, tesz bele, mondjuk, fogkrémet, fogkefét, sálat, kesztyűt, játékot, miegyebet, annak megfelelően, hogy épp kit képzelt el ideális célpontként. Vagyis: nyugdíjasnak értelemszerűen nem plüssmaci a tökéletes ajándék, kisgyereknek viszont a mamusz nem ajánlott. Szóval okosan, ügyesen ajándékozzon az erre vágyó. Ebben amúgy segít az adatlap is, amit majd a végén (helyesen kitöltve!) rá kell ragasztani a dobozra, jól látható helyen, az ajándékok szortírozását végzők munkáját megkönnyítendő.

Ha a doboz megtelt tartalommal, jön a csomagolás. Az ember szépen beborítja színes csomagolópapírral a doboz tetejét és alját, aztán következik a már említett adatlap felragasztása és a spárga. És máris indulhat a földről az angyal.

A dobozokat Kolozsváron a Blythswood Turkálóban (Unió / Memorandumului u. 23/2), a Paprika Rádió székhelyén (Arany János u.  15/6), illetve a Koffer Könyves Kávézóban (Kossuth Lajos / 21 Decembrie 1989 u. 46.) lehet leadni, szerdáig, azaz december 10-éig.

Hirdetés

További részletek: itt.

Ajándékozzunk, mert az ajándékozás, ellentétben a veréssel, annak is jó érzés, aki adja, és annak is, aki kapja.

Hirdetés