Katasztrófa az Ókirályságban

Szegény Óromániát még az ág is húzza. Meg a víz. Meg az alkohol! Vigyázat: HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Újabb katasztrófa az Ókirályságban! A jámbor óromán polgárok százezrei jutottak arra a következtetésre, hogy az életnek abszolút semmi értelme nincs, miután vaslui-i kutatók egy kis csoportja igazolta a kósza, ám annál rettenetesebb hírt:

az ember 70%-a víz.

„Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy legrosszabb sejtésünk valóra vált: az emberi test majd’ háromnegyede vízből áll, az élet során bevitt alkoholmennyiségtől függetlenül, nyilatkozta Dr. Sandu Nagîț, a vaslui-i Sergiu Cantacuzino Etiltudományi Intézet igazgatója, sűrű csuklások között.

„Isten, Visnu, a természetes szelekció – teljesen mindegy, ki, mi csinált minket. A lényeg, hogy megtöltött vízzel, mint valami hólyagot”, sóhajtott egy másik kutató, két pohár „teljesen hiábavaló” szánkós vodka közt.

„70% víz? Hát ezért tettem én tönkre a májamot?”, háborgott egy alkoholista munkanélküli polgár és kísérleti alany, aki történetesen az intézet laboratóriumában tartózkodott a szörnyű pillanatban.

A felfedezés legtragikusabb aspektusa azonban az, hogy a kutatócsoport semmilyen kezelést nem talált az emberi test vizes jellegére.

Hirdetés