A DNA Fekete Péntekje

A DNA bomba ajánlata. Vegye, vigye a korrupt politikust. Occsón adjuk!
Hirdetés

A DNA is bejelentette kedvezményes árucikkeinek listáját, a híres Black Friday alkalmából. A reklám szerint jelentős árcsökkenések várhatók a PSD márkanevű termékek sorában. Természetesen érdemes követni a többi menő brandet is, mint amilyen a PNL vagy a P-DL. Azok a románok, akiknek eddig nem volt pénzük egy szenátorra vagy képviselőra, most akár 25%-kal olcsóbban is beszerezhetik őket maguknak. A legnépszerűbb ajánlatok a volt miniszterekre vonatkoznak. Ilyen például Ecaterina Andronescu, akihez a csökkentett ár mellé a gyártó egy gyárilag telepített Microsoft programcsomagot is csatol.

A DNA illetékesei szerint az intézkedés célja, hogy bevezessék a mindennapi embert a luxus világába. „Elképzelhetetlen, hogy 2014-ben, amikor minden román gyerek okostelefonnal jár, és a fél országnak van internetkapcsolata, a polgárok nem engedhetnek meg maguknak egy politikust. Remekül használhatók, például esernyőtartó, könyvespolc vagy konyhai szivacs gyanánt”, nyilatkozta egy magát megnevezni nem kívánó DNA-szakember.

Az eMag, az Altex és a Flanco feljelentette a DNA-t a Versenytanácsnál, hogy a DNA gyatra kínai hamisítványokkal árasztja el a romániai piacot.

Hirdetés