A PSD feladta magát a DNA-nál

Victor Ponta választási vereségének döbbenetes következményei vannak. Vigyázat: HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Vonagló néptömegeket észleltek ma reggel a DNA székháza előtt. A Victor Ponta választási veresége miatt fölöttébb elkeseredett pár ezer peszedista önként feladta magát. „Minek halasztgassuk az elkerülhetetlent? Előbb-utóbb úgyis ide jutottunk volna”, skandálták a DNA-székház előtt összegyűlt pártkatonák.

A jelenlevők közt vannak tyúktolvajok, akik megcsapolták valamelyik Teleorman megyei falucska templomi perselyét, de a párt eurómilliókat szakító nehézsúlyú rablói is. Bizony, ott áll a sorban Liviu Dragnea, Adrian Năstase és Radu Mazăre is. Egyes szemtanúk szerint valahol a sor végén felbukkant Ion Iliescu is, ám az információt hivatalos források még nem erősítették meg.

Sajnos, ahogy az ilyenkor lenni szokott, a gyülekezés nem volt incidensektől mentes. A peszedések panaszuknak adtak hangot: túl kevés az ügyész, melynek következtében alig halad a sor. Mintha külföldön szavaznánk, komolyan mondom”, hadonászott idegesen Liviu Dragnea, aki választási csalás miatt akarja feladni magát. „Legalább tízszer ennyi ügyészre lenne szükség, hiszen mi itt mind a PSD színeiben állunk sorba, ugye… nem csak hogy sokan vagyunk, de többet és gyakrabban is lopunk.”

Hirdetés