Figyelem! Eladja Erdélyt a bakszász!

Bréking nyúz! Nicolae Ceaușescu újjászületett! Victor Ponta néven!
Hirdetés

A Büszke Román ma a nacionalista delírium végső szakaszába lépett.

Bármennyire is igyekeznék figyelmen kívül hagyni a pártpropaganda által folyamatosan szállított ostobaságokat, egyesek annyira sértőek, hogy kötelességem legyőzni az undoromat és írni. A Büszke Román döbbenetesen bunkó manipulációit tegnap este letesztelték a Ghiţă TV-ben (Sebastian Ghiţă PSD-s parlamenti képviselő, a România TV tulajdonosa – a szerk.), a már jól ismert apokaliptikus-bulváros stílusban, aztán a bérkommentelők gerillája átvette és szétspriccelte őket az interneten, hogy végül a pletykafészkek ágról ágra szállva leszállítsák őket a szavazópolgárnak.

Miután meglátta Románia kétszínűre festett térképét, melyen Erdély kékben, Moldva és Havasalföld vörösben pompázott, a Párt ma bedobta a Kiseleffben (a PSD-székház utcája – a szerk.) megőrzött nemzeti-csausiszta arzenál utolsó manipulatív bombáját:

Johannis eladja a mi Erdélyünket a magyaroknak.

Ez a hazugság annyira hajmeresztő, hogy bármely épeszű ember jóindulatú mosollyal fogadná. A helyzet viszont az, hogy a PSD Vadim, Funar és Dan Diaconescu szavazóinak megszerzése érdekében cinikusan felhasználja Nicolae Ceauşescu retorikáját, a magyarokkal próbálva ijesztgetni az erdélyi románokat: már csak ez hiányzott egy olyan alak felelőtlen retorikájából, aki azt állítja magáról, hogy egyesít bennünket, de semmi mást nem tesz, csak félelmet ültet el az emberekben.

A PSD választási stratégiája összességében két szóra szűkíthető:

alamizsna és félelem.

Gigászi forrásokat mozgattak meg azért, hogy – hónapokkal a választások előtt – megvásároljanak különféle választói kategóriákat. Pénzfolyamokat csatornáztak az állami költségvetésből a kullancscégek számláira és ontották aztán a kampányba. De hiányzott valami, ami összefoghatja a dolgokat, így hát a büszke románok a lehető legaljasabb dolgot követték el: elültették a rettegést az emberekben. A pészédések rezzenéstelenül, gátlások nélkül, teljes mértékben lenézve elsősorban a saját választóikat, heteken keresztül azzal riogatták az öregeket, hogy csökkenni fog a nyugdíjuk, ha nem Victor Pontára szavaznak. Egy minden nyilvánvaló ténnyel ellentétes, a postás által hozott és a nyugdíjszelvényhez csatolt hazugság hivatalos riogatássá változott. A hazugság bejött, és sok nyugdíjas meg van győződve, hogy Johannis csökkenteni fogja a nyugdíjukat, ha elnök lesz.

Hirdetés

Ezen a héten a nemzeti-kommunista propaganda természetes módon lépett be az idegenek elleni harc szakaszába. A külföldön szavazó románok automatikusan mind gyanúsakká váltak. A román állam nem állampolgároknak tekinti őket, hanem

fizetett agitátoroknak,

akik megpróbálták elcsalni a szavazást. Még szerencse, hogy hozzáértő szerveink és éber párttévéink vannak! „Ezúttal már nem lehetett csalni”, düllesztette ki a mellét Románia kormányfője, aki odasercintett még egy egészséges, román, mindennel ellátott turhát azoknak az állampolgároknak, akik 5-6 órát által a megaláztatás soraiban, hogy gyakorolhassák egyik alkotmányos jogukat: a szavazást.

„Többé nem akarom, hogy külföldről kapjunk utasításokat, mi jobban tudjuk itt, Romániában”, kiáltotta ma a nacionalista delírium végső szakaszába került Büszke Román.

Figyelem, születőben van egy új Kárpátok Géniusza!

Hirdetés