A magyarok nem csak Erdélyt akarják!

Vérlázító! A szent román föld után a bozgorok a szent román internetre törnek!
Hirdetés

Mióta Orbán Viktor miniszterelnök bevezette az internetadót, a magyarok teljesen kivetkőztek magukból! Sok magyar állampolgár nem elégszik meg azzal, hogy Erdélyt követelje. Most már Románia wireless hálózatának jelszavára is fáj a foguk.

„Persze, ti tovább is adni nekünk Erdély, mert mi lenni ott első, de még sokkal fontos, adni ti nekünk internet jelszó. Ott is mi lenni első, naná!” – üzente Zákonyi Botond magyar nagykövet. „Adó nélküli internet kelleni nekünk, hogy mehessünk be magyar törrent, magyar gúgel, és legfontos, magyar pórnháb!”

„Sajnos, a magyarországi internetadó természetes következményének lehetünk tanúi” – magyarázza Ștefan Decebal, román szociológus és hazafi. „Egy ilyen intézkedés tovább szítja a tiszántúli irredenta érzelmeket, melynek következtében ismét feltörnek mindenféle legendák, miszerint a magyarok használták elsőként a román internetet.”

A román hatóságok visszautasították a magyar irredentisták követelését, mi több, soha nem látott óvintézkedéseket foganatosítottak. „Már nem a Bécsi Döntés korát éljük, amikor 1234 volt a jelszavunk” – nyilatkozta egy magas rangú román kormánytisztviselő.

Hirdetés