Az RMDSZ-t erősíti Tófalvi Éva

A fantasztikusan jól lövő biatlonosra nagyon számít a szövetség.
Hirdetés

Tófalvi Éva biatlonos belépett az RMDSZ csíkszeredai szervezetébe, amelyben tisztújítás lesz szeptember 14-én – jelentette be Borboly Csaba területi elnök csütörtöki csíkszeredai sajtótájékoztatón, amelyen a sportoló mellett Lőrincz Csilla, a Szövetség Csíki Területi Nőszervezetének elnöke is. A politikus kifejtette: ilyen személyekre is szükség van az RMDSZ-ben, akik már bizonyítottak, akikben van kitartás, és elérték kitűzött céljukat. „Tófalvi Éva ilyen ember, aki példakép lehet a fiatalok számára” – jelentette ki.

Tófalvi Éva egyben a területi nőszervezet tagjává is vált. Lőrincz Csilla, a szervezet elnöke azt mondta, új arcokat, új gondolatokat szeretnének a szövetségben, és Tófalvi Éva nyitott, őszinte, határozott személyiség, akit érdekel a közösség sorsa. A sikeres nők példáját is fel szeretnék mutatni, fogalmazott Lőrincz Csilla.

Tófalvi Éva reméli, az RMDSZ-ben tevékenykedve is eredményeket fog elérni, akárcsak a sportban, és szeretne a magyarság sorsának jobbá tételéért, valamint az összefogásért dolgozni. „Úgy érzem, ránk, sportolókra szüksége van a magyarságnak, nemcsak a sportban, hanem más téren is. Nagyobb összefogásra van szükség, aminek a megvalósulásához mi is hozzájárulhatunk” – nyilatkozta a biatlonos.

 

 

Hirdetés