Sok jó ember kis helyen is Szimfonik Live

Klánháború dúlt péntek este a Főtéren a bokánkért és a szívünkért. Mind odaadtuk a maffiózó rappereknek, Ms. Dekadenciának, az angyali fiúknak és a jamaicai szívtipróknak.
Hirdetés

Mert mindegyiküket egyetlen család, a Magyar Rádió szimfonikus zenekara fogadta örökbe.

 
Egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy egy bandányi maffiózó ugrál a színpadon, és arra buzdít, hogy mi is csapassuk. Aztán jön egy nő, aki vérszopó vámpír, de minimum ópiumozik, meg csalódott szerelmes, na de ki nem az, heh.
 
A nő után megint a szomorú szerelemé a ring, srácok jönnek a Mennyország utcából, de közel sem angyalok. A helyzetet súlyosbítja, hogy emberkereskedelemmel is foglalkoznak, szép lombos gesztenyefák alatt adják el egymást.
 
S miután őket is eladták (mi pedig megvettük kilóra), újabb adag pasas érkezik. Vagyis PASO-s pasi. Ők meg nem tom mit küldtek a légtérbe, de a jónép hiper üzemmódra váltott, és mérgezett egérként kezdett pattogni a muzsikára. Minden társaság lejövetelét nehezítette, hogy egy mikrofonba beszélő fiatalember mini-interjúkat rendezett le velük, így hát a gyöngyfűző anyukától kezdve az étkészleten át mindenféle kérdésre megkaptuk a választ.
 
Szerencsére sikerült kideríteni, kik randalíroztak ma este: sorrendben az Irie Maffia, Péterfy Bori és a Love Band, a Heaven Street Seven és a Pannonia All Stars Orchestra. Na, kizárólag ők a felelősek azért, ha ma este valaki nagyon jól érezte magát!
 
Úgyhogy köszönjük meg nekik, jó? Köszi. Várunk legközelebb is!

Fotó: Kiss Gábor

Hirdetés