A tetkósoknak állt a hét végén Szebenben a bál

Aki profi tetkót akart, a hét végén Nagyszebenbe utazott. Óriási lehetőségről csúszott le, ha két meccs között kihagyta a hatalmas alkalmat, hogy a világ nagy művészei hagyjanak maradandó élményt testén.
Hirdetés

Ha valakinek nagyon elege volt a futball-világbajnokságból, nem tudott kimenni a strandra a nem túl kedvező időjárás miatt, vagy éppen csak új motívumokat szeretett volna varratni magára, a hét végén egyértelműen Nagyszebenben volt számára a helye. A város ugyanis nemzetközi tetkós találkozó színhelye volt, ahol világszerte ismert, elismert, sőt hírhedt tetováló művészek munkáit lehetett megcsodálni, a bátrabbak pedig ki is próbálhatták magukon, hogy mit tudnak ezek az emberek. Nem hiányozhattak egy hasonló esemény egyértelmű hozzátartozóiként a rock koncertek sem, de ezúttal szimfonikusok is kísérték a fellépőket.

A napi belépő alig 10 lej volt, ennyiért lehetett bámészkodni, de aki varratni akart, jó mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, hiszen a legolcsóbb tetkó 100 lejbe került, de az ismertebb külföldi művészek akár több száz eurót is elkértek a maradandó élményért.

Az Amerikai Egyesült Államokból érkező tetkósok például előjegyzések alapján dolgoztak, a későn érkezőknek már esélyük sem volt náluk.

Hirdetés