A románok farkától ments meg, Uram, minket!

Kedves brit választópolgár! Ha kedves neked a melód, akkor nem hagyod, hogy a román bevándorlók a nagy péniszükkel az asszonyodat... megnevettessék!
Hirdetés
A románok péniszméretével kampányolnak Nagy-Britanniában az euroszkeptikusok. Az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjának (UKIP) egyik választási plakátján egyértelműen fogalmaznak: A románoknak nagyobb a péniszük, mint nektek, amitől az asszonyaitok úgy fognak nevetni, mint régen. Mondj nemet a tömeges bevándorlásra! A többi plakáton sem kertelnek, többek között olyan üzenetek olvashatóak, hogy 26 millió európai munkanélküli. És kinek a munkahelye kell nekik?, vagy Kedves brit választópolgár, ha kedves neked a melód, nem hagyod, hogy az „európaiak” elvegyék tőled!
 
 
Nigel Farage, az UKIP vezetője a közfelháborodást keltő plakátokról azt nyilatkozta, hogy ezek szembesítenek a kőkemény valósággal. Célja az volt, hogy felrázza az embereket.
 
Az UKIP az EP-választások nagy esélyese, amely az Egyesült Királyság egyik leggazdagabb embere, Paul Sykes anyagi támogatását is élvezi.
 
Jelenleg egyébként Olaszországból és Spanyolországból érkezik a legtöbb munkavállaló Nagy-Britanniába, és nem Bulgáriából és Romániából. Az Eurostat adatai szerint a szigetországban a munkanélküliség hét, míg Spanyolországban 27 százalékos. Felmérések szerint a britek szűk többséggel ugyan, de elutasítják az uniós tagságot, miközben az ország gazdasága vitathatatlanul nagy haszonélvezője annak.
 
 
 

Hirdetés