Egyetemet tessék!

Drága és olcsó képzések vására zajlik a Studházban. Standdömping nagy felhajtással és játékteremmel. Igyekezz, ötkor zár!
Hirdetés

Svájcban vagy Dubajban szeretnél professzionális vendégszeretet tanulni? Dán vagy brit műszaki egyetemen lennél mérnök? Közgazdásznak aztán végképp bárhol tanulhatsz Amerikától Ázsiáig. 

Nagyjából száz külföldi egyetem kínálja ma magát a kolozsvári Diákművelődési Ház három szintjén. Alap- és mesterképzéseken is szinte mindenhol lehet angolul tanulni, persze jó sok pénzért. Ha nincs annyid, keresd a dán és norvég oktatási intézeteket, sokuk nem kér tandíjat.
 
RIUF egyetemi vásár
 
Illetve a rengeteg stand között találsz olyat, amelynél csak tanácsot adnak, hogy ha tudod, mit szeretnél tanulni, akkor hova jelentkezz inkább, és hova pályázhatsz ösztöndíjért. Annyi a stand és a kínálat, hogy a szervező RIUF standtérképeket is osztogat. 
 
Legnagyobb meglepetésemre a külföldi egyetemek vásárán a kolozsvári orvosi is fellépett. Mellette az ISIC romániai szervezete nyomul nyomtatóval is, vagyis helyben is csinálnak neked nemzetközi diákigazolványt.
 
RIUF külföldi egyetemek vására
 
Ééés igen, sok standnál cukorkát is osztogatnak a szórólapok mellé. Mivel a cukorkás csábítás mainstream lett, a magát nagyon coolnak akaró tudni tanácsadó standnál inkább zöld almákat adnak.
 
Két teremben vetítőkkel mutatják be a kampuszokat és képzési programokat, külön teremben lehet konferenica-ebédelni (földig terített asztalok mellett szendvicsezni), és a lépcsőfordulóban angol nyelvű tankönyveket, nyelvkönyveket, tesztkönyveket találsz. 
 
RIUF külföldi egyetemek vására
 
Ha már nem bírod a forgatagot és az információbombázást, játékteremben lazulhatsz autós videójátékokkal vagy csak úgy a babzsákokon. 
 
Mindezt öt lejért, délután ötig.

Hirdetés