Samsung Galaxy S5: nem történt semmi?

Úgy tűnik, a sokat várt Samsung Galaxy S5 sem dobbantott nagyot, mint ahogy elődje, illetve a legutóbbi iPhone sem hozta a várt formát. Mit hoz a jövő?
Hirdetés

A Samsung fellebbentette a fátylat legújabb Galaxy mobiltelefonjáról a barcelonai mobil-világkiállításon (MWC).

A Samsung Galaxy S5 készülékkel a cégnek az az egyik célja, hogy élénkítse az utóbbi időszakban lelassult eladást.

Az új kütyü 5,1 inch átmérőjű, picit nagyobb, mint a Galaxy S4-es, de a felbontása ugyanolyan, szintén full HD-s,16 megapixeles kamerája van, az S4-é 13 megapixeles volt.

Az új Samsung okostelefon 2,5 gigahertzes (GHz) processzora gyorsabb, mint a korábbi 1,6 GHz-es vagy az 1,9 GHz-es processzor, amelyeket az S4-esbe építettek. A cég ugyanakkor nem akarta feltárni, hogy rendelkezik-e az új készülék 64 bites processzorral, ami jobban tudja kezelni a nagy mennyiségű grafikus információk letöltését. Az Apple 64 bites processzora miatt gondoltak sokan arra, hogy a Samsung is erre kacsingat, de a várakozások később csillapodtak.

A vízálló és portaszító készüléknek nem változott a műanyag háza. A készülék nehezebb és vastagabb lett. Ilyen szempontból, úgy tűnik, a Samsung visszalépett, de fontosabb volt a nagyobb képernyő és az akkumulátor hosszabb élettartama. Az új okostelefon 8,1 milliméter vastag és 145 grammot nyom.

 

Hirdetés