Tragédia
béel
2018. július 22. vasárnap, 10:14
Az életét már nem tudták megmenteni.

Szakadékba zuhant és életét vesztette szombaton egy turista a Fogarasi-havasokban. A katasztrófavédelem közlése szerint az áldozat egy tanár, aki földrajz szakos egyetemi hallgatók egy közel ötven fős csoportját kísérte a hegyen. A csoport éppen lefelé tartott a Moldoveanu-csúcsról, amikor a férfi megcsúszott, és több tucat métert zuhant.

A diákok riasztották a hegyi mentőket, akik tizenegy órás akciót követően, vasárnap hajnalban hozták fel a szakadékból az áldozat holttestét.

A katasztrófavédelem közölte, a diákokat autóval vitték le a hegyről, és egy panzióban szállásolták el őket. Mindannyian jól vannak.
 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27469
Megvásárolta az értékes ingatlanegyüttest.
Jelenben a múlt: tekintse meg Dani Amariei képsorozatát.
Azért is részt vesz a kabinet ülésein. Nehogy már valami olyasmit fogadjanak el, ami nem tetszik neki.
Hiába szajkózzák egyesek ismét a magyarveszélyt, Erdély elszakításának rémképével már nem lehet meggyőzni a gazdasági önrendelkezést akaró erdélyi városvezetőket.
Az erdélyi és bánsági városok után újabb régió képviselői szállnak be a bukaresti „fejlődési” modell elleni harcba.
Felelős politikus nem tesz ilyet! – szólt az intelem.
Ma jelentette be, hogy jövőre újra indul, és semmi kétségünk afelől, hogy meg is választják.
Áram és víz nélkül maradt vasárnap teljes Lugos. Temes megyében 45 ezer ember hiányolja a 20. század civilizatorikus vívmányát, a villanyt.
Alig egynapos, de már emlékművet kapott.
Százak próbálják kiásni Temesvárt a hóból, míg Robuék dísztanácsüléseznek. De hát mit tegyenek, ha most van az évforduló?
Januárban Kolozsváron tapsolhatunk a USNK-nak.
Mert a hivatalnak nincs pénze alkalmazottra.
Az új alakulat a MRI helyét veszi át.
Ha mindenki olyan hitelesen és érdekesen beszélne a függőségről, mint Kalóz János pszichológus-addiktológus, lehet, hogy kevesebb szerhasználó lenne. Megtudtuk, mitől lesz függő valakiből és hogyan lehet ebből kimászni.