Illusztráció | Főtér.ro
Tragédia
szabot
2018. április 10. kedd, 17:09
Szerelmi bánatból elkövetett öngyilkosságra gyanakszik a rendőrség.

Meghalt az a 15 éves szatmárnémeti lány, aki kedden kizuhant egy negyedik emeleti tömbházlakás erkélyéről – tudatja a News.ro hírügynökség. A nyomozás jelenleg is zajlik, az első jelek öngyilkosságra utalnak.

A tragédia szemtanúi értesítették a hatóságokat a 112-es sürgősségi hívószámon, a kiérkező orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A nyomozáshoz közelálló források szerint a lakásban a kamaszlányon kívül a nagymamája tartózkodott, aki sokkos állapotba került, és nem tudta elmondani a rendőröknek, mi történt. A rendőrök szerint az első jelek arra utalnak, hogy a lány kiugrott az erkélyről, amely be volt üvegezve, és kevéssé valószínű, hogy az ablak kinyitása közben, véletlenül esett volna ki.

A lány pár ismerőse állítólag azt mondta a rendőröknek, hogy a kamaszlány szerelmi bánatban szenvedett.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26170
Két ex-Real Madridos játékossal erősített a kolozsvári focicsapat.
A hírszerző szolgálat arra gyanakszik, hogy keletről érkezik a baj.
Pár, jelenleg használaton kívüli parkolási táblán a magyar felirat az első, a román pedig csak a második, ezért Dan Tanasă újabb pert indított Ráduly Róbert Kálmán ellen. Ez az idei negyedik.
Ha eltekintünk a politikai érvelés szövevényétől és összehasonlítjuk a fővárosi tüntetést más hasonlókkal, kínálkozik pár magyarázat. Horațiu Pepine írása.
Egy normális országban nem feltétlenül elegáns tahó módon szidni a kormányt. Romániában viszont, úgy tűnik, épp erre van szükség. Andrei Pleşu szövege.
A marosvásárhelyi zenekar kizárólag magyar nyelvű, saját szerzeményekkel jelentkezik.
Az örmény FC Alaskert ellen aratott ötgólos győzelem a csapat legnagyobb arányú sikere a nemzetközi kupákban.
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
A nép ügyvédjéhez fordulnak.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.