U-sokk
Timi
2017. szeptember 13. szerda, 16:11
A rendőrség hivatalból indított eljárást, és a lakosság segítségét kéri a balhézók beazonosítására.

Csendháborítás, rendzavarás valamint verekedés miatt hivatalból eljárást indít a rendőrség a Kolozsvári U szélsőséges szurkolói és a Kolozsvári CFR szurkológárdája, a KVSC 1907 közötti szombati verekedés ügyében. A rendőrség közleményben azt kéri, hogy aki részletekkel tud szolgálni az incidensről, vagy be tudja azonosítani a verekedés résztvevőit, jelentkezzen a rendőr-főkapitányságnál.

Ahogy beszámoltunk róla, botokkal, láncokkal, egyéb fehér fegyverekkel felszerelt román huligánhorda támadt a KVSC Kupa nevezetű amatőr fociturné magyar résztvevőire, akik egy családi program keretében, egy magántulajdonban levő kispályán fociztak. A rendőrségi közlemény nem részletezi a sajtóban részletesen leírt, és videofelvételen is rögzített körülményeket, csak azt közli, hogy 15 óra körül kaptak értesítést arról, hogy a Kígyó / Şerpuitoare utcai sportlétesítménynél verekedés tört ki két szurkológárda között. A  helyszínre az 5-ös számú körzeti rendőrség járőrei, több csendőrségi csapat és különleges bevetési egységek egyaránt kiérkeztek, de a rendőrök megjelenésekor a balhézók felszívódtak. Három olyan személyt, akiket a támadásban való részvétellel gyanúsítanak, később előállítottak, és a helyszínen megállapítottak alapján készített jegyzőkönyveket átadták az ügyészségnek.

A közlemény szerint mindeddig egyetlen áldozat sem emelt panaszt, a rendőrség hivatalból indított eljárást csend- és rendháborítás, valamint verekedés miatt. Aki bármilyen információval tud szolgálni az esetről, vagy be tudja azonosítani az érintett személyeket, az jelentkezzen a clujnapoca@cj.politiaromana.ro e-mail címen.  

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/23029
A zavarosnak tűnő ügy vádlottját a moszkvai bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.
A Kossuth-díjas költő 89 éves volt.
Uruguay nemcsak saját, hanem Oroszország továbbjutását is bebiztosította Szaúd-Arábia legyőzésével.
Óriási gazdasági károkat okoz az országnak a PSD-kormány.
Sabin Gherman felmossa a padlót Liviu Dragneával.
Georges Leekenst négy nyeretlen felkészülési mérkőzés után menesztette az MLSZ.
A büntető perrendtartást módosító kormányoldali honatyák lemondását követelték.
Ez az a kérdés, amelyért perre megy Árus Zsolt jogvédő.
A szerencse is Szenegál mellé szegődött, a feje tetejére állt a H-csoport.
A román külügy szokatlanul higgadt hangnemben reagált, és a magyar-román kapcsolatok elmélyítése mellett foglalt állást.
Létezik, hogy a jelenlegi koalíció annyira felelőtlen legyen, hogy maga ellen fordítsa az ország lakosságának 80 százalékát?
Mindenki megkapja a magáét – a középkori kódexek stílusában. VIGYÁZAT: POLITIKAILAG NAGYON NEM KORREKT TARTALOM!
Rég várt változások védik ezentúl azokat, akiket otthon ütlegelnek.
Le akarják szoktatni és eltiltani a kiskorúakat a koffeinbombákról.