U-sokk
Timi
2017. szeptember 13. szerda, 16:11
A rendőrség hivatalból indított eljárást, és a lakosság segítségét kéri a balhézók beazonosítására.

Csendháborítás, rendzavarás valamint verekedés miatt hivatalból eljárást indít a rendőrség a Kolozsvári U szélsőséges szurkolói és a Kolozsvári CFR szurkológárdája, a KVSC 1907 közötti szombati verekedés ügyében. A rendőrség közleményben azt kéri, hogy aki részletekkel tud szolgálni az incidensről, vagy be tudja azonosítani a verekedés résztvevőit, jelentkezzen a rendőr-főkapitányságnál.

Ahogy beszámoltunk róla, botokkal, láncokkal, egyéb fehér fegyverekkel felszerelt román huligánhorda támadt a KVSC Kupa nevezetű amatőr fociturné magyar résztvevőire, akik egy családi program keretében, egy magántulajdonban levő kispályán fociztak. A rendőrségi közlemény nem részletezi a sajtóban részletesen leírt, és videofelvételen is rögzített körülményeket, csak azt közli, hogy 15 óra körül kaptak értesítést arról, hogy a Kígyó / Şerpuitoare utcai sportlétesítménynél verekedés tört ki két szurkológárda között. A  helyszínre az 5-ös számú körzeti rendőrség járőrei, több csendőrségi csapat és különleges bevetési egységek egyaránt kiérkeztek, de a rendőrök megjelenésekor a balhézók felszívódtak. Három olyan személyt, akiket a támadásban való részvétellel gyanúsítanak, később előállítottak, és a helyszínen megállapítottak alapján készített jegyzőkönyveket átadták az ügyészségnek.

A közlemény szerint mindeddig egyetlen áldozat sem emelt panaszt, a rendőrség hivatalból indított eljárást csend- és rendháborítás, valamint verekedés miatt. Aki bármilyen információval tud szolgálni az esetről, vagy be tudja azonosítani az érintett személyeket, az jelentkezzen a clujnapoca@cj.politiaromana.ro e-mail címen.  

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/23029
Egymilliárd forintról akár másfél milliárd forintra is emelkedhet az erdélyi gazdaságfejlesztési program kerete.
A Tel Drum-ügy minden gyanúsítottja így járt.
A város polgármestere elnézést kért a hiányosságért.
Ez az a helyzet, amikor a becsületbíróság tagjait megnézve akárki büszke lehetne arra, hogy megvonták tőle a kitüntetést. És ezt még néhány román is belátja.
Hétfő este eldőlt: Londonból Amszterdamba kerül át az Európai Gyógyszerügynökség székhelye. A költözés a Brexit miatt vált szükségessé.
Így továbbra is lehetővé tenné, hogy induljanak az államfő-választáson.
A tanügyi szakszervezet arra figyelmeztet, hogy a romániai gyerekek több mint fele nem jár óvodába. Magas a szegénységben élők száma is.
Magyarul: vannak előnyei, ha valaki román, és a Székelyföldön lakik. Legalábbis első ránézésre. Mert azért kilóg a lóláb.
A tordai országgyűlés európai léptékű vívmányát az unitárius egyház javasolta felvételre az Erdélyi Magyar Értéktárba.
A milliárdos szerint ő homlokegyenest az ellenkezőjét képviseli migrációügyben, mint amivel a magyar kormány vádolja.
Ha jövőre kitör a román-magyar háború, a románok megint elmennek Budapestig. Aki ezt mondja: az Új Corneliu Vadim Tudor. Uszítós interjú. Csak erős idegzetű olvasóknak!
De tessék csak megnyugodni. Nem rock, nem manele, nem jégbalett. Opera!
Charles Manson 83 éves volt.
Milyen hatással lesz a centenárium a román-magyar viszonyra? Ez volt a fő témája egy Aradon megszervezett konferenciának is.