Talajrészegen indult el a véglegesítő vizsgára egy pedagógus, de a bejárati ajtóig sem sikerült eljutnia

Más kérdés, hogy semmi keresnivalója nem lett volna ott, de ez őt akkor épp nem zavarta. Elveszítette a fókuszt, na.

Hirdetés

Botoșani megyében járunk, egészen pontosan a tanfelügyelőségen, ahol éppen zajlanak az ilyenkor szokásos pedagógusi véglegesítő vizsgák, és nem is történt semmi rendkívüli a folyamat során, egészen addig, míg egy vidéken oktató tanító fel nem dobta szerdai napot egy kis cirkusszal.

Hősünk egy kocsmában próbált bátorságot gyűjteni a vizsganaphoz, de olyan szinten betintázott, hogy el sem jutott a tanfelügyelőség bejáratáig, inkább leült az udvaron egy padra, és azt a nagyon nehéz pedagógusfejét pihenőre hajtotta, ha már asztal is volt elérhető távolságban, s jól elaludt.

Így találtak rá a tanfelügyelőség alkalmazottai, akik mentőt is hívtak a fáradt oktatónak, csak hát a felriadt vendégnek esze ágában sem volt beülni a „kórháztaxiba”, s pár percnyi kiabálás után elhagyta a helyszínt. Lassan, de biztosan.

Később derült ki, hogy pszichés problémái miatt korábban elutasították a jelentkezését, így semmi keresnivalója nem volt a vizsgán, de ezek szerint erről az apró részletről megfeledkezett az úriember, ami nem olyan nagy csoda.

Hirdetés