Magyarul és románul is szeretnek mindenkit a londoni polgármester Valentin napi videójában (VIDEÓval)

Mind másképp szeretünk.

Hirdetés

Az európai bevándorlóknak kedveskedett London polgármestere, Sadiq Khan egy videóval amelyen mind a 27 európai nyelven – köztük románul és magyarul is – elhangzik a bűvös szó: szeretlek.

A polgármester Twitter-üzenetében hangsúlyozta, hogy az az egymillió európai, aki Londonban él és dolgozik jelentős mértékben hozzájárul a város gazdasági, kulturális és szociális életéhez, így megérdemlik a szeretet.

A nyíltan Brexit-ellenes polgármester maga is pakisztáni bevándorlók gyermekeként született Londonban, így nem véletlen, hogy értékeli a külföldi munkaerőt.

A legutóbbi adatok szerint egyébként a Brexit utáni első hullámban már 500 ezer ott élő román kérvényezte a tartózkodási engedélyt, ami azt jelenti, hogy továbbra sem terveznek hazajönni.

A videó mellett a #LondonIsOpen (London nyitott) hashtag is szerepel, hiszen Sadiq Khan már a Brexit utáni napokban hangsúlyozta, hogy London továbbra is nyitott marad az európaiak előtt.

A polgármester okos, Angliában ugyanis az alja munkát nagyrészt külföldiek végzik, szóval egy-kettőre elöntené őket a szar a migránsok nélkül.

Hirdetés

Tehát, ha ön épp szerelmes, és nylevfétise is van, nézegesse ezt a videót. A többiekkel este tali a kocsmában.

Vajon szingalézül hogy van az, hogy szeretlek?

Hirdetés