Jó tanács kezdő tolvajoknak: ha már autót lopnak, legalább figyeljenek oda, hogy ne a város közepén fogyjon ki az üzemanyag belőle

Akármilyen hihetetlen, ez sem evidencia mindenki számára.

Hirdetés

Meggyőződésünk, hogy az Olt megyei rendőrség illetékesei – az utcai járőröktől a közlemény megfogalmazójáig – azóta is a földön fetrengve röhögnek, amióta szembesültek annak a férfinak az esetével, aki autót lopott, de nem figyelt oda arra, hogy a tank is tele legyen.

Az Olt megyei rendőr-főkapitányság közlése szerint kedden, Balş városában a rendőrök felfigyeltek egy férfira, aki Sziszüphoszt megszégyenítő erőfeszítéssel tolt egy autót a település egyik utcájában.

Ha már ott voltak, akkor igazoltatták, és az autót is ellenőrizték.

Ekkor jött a meglepetést: a rendőrségi nyilvántartás szerint az autó tulajdonosa egy nappal korábban jelentette be, hogy a járművet ellopták Mehedinţi megye székhelyén, Szörényváron (Turnu Severin).
Az autó ellopásával alaposan gyanúsítható 49 éves Mehedinţi megyei férfi azért tolta a zsákmányt az utcán, mert elfogyott a benzin.

A rendőrök természetesen azonnal előállították a pancser tolvajt, akinek a jövőben vélhetően nem sok alkalma lesz autót vezetni. Vagy tolni.

Hirdetés