Hogy legyen világos: az ilyen tétova piszmogások miatt nem tartunk sehol a sztrádaépítésekkel (VIDEÓval)

Egy erdélyi munkaponton a melósok csak akkor kezdtek el köveket tologatni ide-oda, amikor észrevették, hogy videózzák őket.

Hirdetés

Egy nappal korábban még amiatt aggódtunk, hogy ez a fránya koronavírus fogja még inkább lelassítani a sztrádaépítést a Szászsebes és Torda közötti szakaszon, aztán a Pro Infrastruktúra Egyesület közzétett egy videót, melyből kiderül, ott ugyanolyan tétova piszmogás, totojázás zajlik amúgy is, mintha be sem akarnák fejezni a melót.

A felvétel amúgy az alsóváradjai munkapontnál készült, ahol az egyesület Facebook-bejegyzése alapján néhány unatkozó munkás csak akkor kezdett úgy tenni, mintha dolgozna, amikor rájöttek, hogy filmezik őket.

Az infrastruktúra-fejlesztési ügyeket árgus szemekkel követő Pro Infrastruktúra szerint ebben a tempóban az olasz kivitelező 2021-ben sem fogja befejezni a munkálatokat, pedig a közlekedési minisztérium ezt az idei év végére ígérte.

Fel is szólították az útügyi illetékeseket, hogy billentsék már fenéken a kivitelezőt egy jó kis bírsággal, hátha így majd lesz valami ebből az egészből.

Hirdetés

 

Hirdetés