Gigi Becali: Orbán Viktort fejbe verem. Mindent szétverünk, ami Sepsi OSK

Egy bolygó várta lélegzet-visszafojtva a juhász, ex-EP-képviselő fociklub-tulajdonos szavait. Ja nem…

Hirdetés

„Hă-hă-hă” – nyilatkozta kedden sajtótájékoztatón Gigi Becali. A FCSB fociklub tulajdonosa azért hívta össze (aranyozott cirádákkal, ortodox ikonokkal díszített palotájába) a sajtót, hogy bejelentse a csapat új edzőjét, aki bizonyos Nicolae Dică.

De most nem a FCSB új edzője a lényeg, hanem hogy Gigi a maga finom, ganésszárú gumicsizmás stílusában durván nekiment a Sepsi OSK-nak. És eközben nyilatkozta azt – gyakran –, hogy „hă-hă-hă”.

Mert hát Becali sajtótájékoztatóján óhatatlanul szóba került a Sepsi OSK, amely májusban megnyerte a Román Kupát, majd a Szuperkupát is. Az úgynevezett székelyföldi magyar csapat, amelyet a magyar kormány is támogat. És amely magyar kormánynak a vezetője Orbán Viktor, aki pár nappal ezelőtt Tusványoson tartott előadást, előtte pedig Sepsiszentgyörgyön, majd utána Csíkszeredában volt focimeccsen.

Mindez pedig bőven elegendő volt a nagy patrióta Giginek, hogy heves hăhăhă-zés közepette jól odamondjon a Sepsinek és Orbánnak.

Ilyeneket mondott:

– Ha a Sepsi OSK (Sepszioszeká, így mondta) felemelkedik a Liga 1-ben, akkor ő, Gigi Becali 10 millió eurót fektet a FCSB-be, hogy megakadályozza a magyarok sikerét.

– „Nem hagyom a magyarokat, hogy átmenjenek az FCSB-n. Ők soha, az életükben nem fognak átmenni egy román csapaton”.

– „Amikor Orbán tenni merészel valamit, én fejbe verem. Paff, le a Sepsivel!”

– „A Sepsit guillotine alatt tartjuk. Ha látom, hogy a Sepsi OSK erősödik, befektetek 10 millió eurót”

– „Mindent szétverünk, ami kapcsolatban áll a Sepsi OSK-val. Csak akkor fektetek pénzt a fociba, ha a Sepsi OSK felemelkedik. Nem fogom megengedni, hogy Romániában megnyerje a bajnokságot.”

– „Orbánt a sor végén kell tartanunk. Csak akkor megyek ki a lelátóra, ha a Sepsi OSK elkezd erősödni Orbánnal. Garantálom, hogy a Sepsi OSK nem fogja nagyon felemelni a fejét. Ha a Sepsi vagy a Csíkszereda egy kicsit is felemeli a fejét, befektetek egy csomó pénzt”

Hirdetés

– írta a Gsp.ro, de az alábbi videón is megnézhető a lényeg:

Hirdetés