Fekete-Győr András/Facebook

Fekete-Győr András elismerte, hogy Makó viszonylag messze van még Jeruzsálemtől

A magyarországi Momentum Mozgalom elnöke elismerte, hogy korábbi kijelentéseivel ellentétben Dan Barna és az USR-PLUS programjában nincs kisebbségvédelmi kérdésekkel foglalkozó rész.

Hirdetés

Az USR-PLUS államelnök-jelöltjének egy kolozsvári kampányrendezvényén ugyanis részt vett Fekete-Győr is, támogatásáról biztosítva Barnát, majd az Azonnali.hu portál kérdésére kifejtette, hogy a magyarok azzal járnak jobban, ha – Kelemen Hunorral ellentétben – olyan jelöltre szavaznak, akinek esélye is van nyerni, az USR-PLUS-nak pedig amúgy is komoly kisebbségvédelmi programja van.

Kollégánk átnyálazta hát Barna elnökválasztási programját, meg az USR kormányprogramját is, de azokban egy huncut félmondatot sem talált a témával kapcsolatban.

A Maszol írásban kérdezte meg erről a magyarországi politikust, aki elismerte, hogy Makó vezér még nem érkezett meg Jeruzsálembe, de már Spalatóban van.

Tudomása szerinte ugyanis egy speciális USR-munkacsoport dolgozik a kisebbségvédelmi programon, csak még írásban nem publikálták, de „látja a jó szándékot részükről”.

Nem sietik el a srácok azt a programot, az biztos.

Hirdetés