Ez igen: hónapokig működött bordélyház a rendőrség épülete mögött az egyik megyeszékhelyen

Mert miért is gyanakodnának a rendőrök a saját ablakuk alatt zajló eseményekre?

Hirdetés

Pofátlanságból jelesre vizsgázott egy főállású strici a dél-romániai Prahova megye székhelyén, Ploieşti-en: közvetlenül a városi rendőrkapitányság szomszédságában üzemeltetett bordélyházat.

Az ügy még 2018-ban történt, de csak most tárták a nyilvánosság elé.

A kéjtanya hónapokig működött zavartalanul, a rendőröknek nem tűnt fel, hogy az addig nyugis környéken megnőtt a forgalom – biztosan más ügyekkel voltak elfoglalva.

Csak azt követően repültek rá az ügyre, hogy a szomszédok többször is panaszt tettek, hogy az illető épületben naponta legalább tíz férfi fordul meg, ami azért meglehetősen szokatlan jelenségnek számított.

Végül a rendőrség elkezdte az épület megfigyelését, illetve az új bérlők telefonjait is lehallgatták, és kiderült: itt bizony virtigli kéjtanya működik.

Mint kiderült, a bordélyházat egy profi bukaresti lányfuttató működtette a fiával együtt, akik emellett Brassóban, Temesváron, Kolozsváron és Nagyváradon is működtettek kéjtanyákat.

Az igazi bizniszt azonban nem ez jelentette, hanem a Nagy-Britanniában, Birminghamben nyitott „vállalkozások”, ahonnan több százezer fontot küldtek haza a lányok.

Hirdetés

Az ügy egyik legzseniálisabb eleme az, hogy miért nyitották meg Ploieşti-ben a műintézményt.

Nos, az egyik, Angliában tevékenykedő prostituált édesapja súlyosan megbetegedett, ezért haza kellett térnie ápolni. Azonban hogy ne essen ki a bevétel, a strici gyorsan beüzemelt egy ideiglenes kupit a prahovai megyeszékhelyen. Ahol mindaddig zavartalanul működhetett, amíg a szomszédoknak fel nem tűnt a szokatlan tevékenység.

Már persze a rendőrség kivételével.

De ha már szóltak nekik, végül lecsaptak a kéjtanyára, annak rendje és módja szerint bezárták, a stricik ellen pedig vádat emeltek.

Azért a ploieşti-iek helyében nekünk némi kétségünk támadna a biztonságunkat illetően, ha már kiderült, mennyire szemfüles rendőrökkel áldotta meg őket a sors.

Hirdetés