DALPREMIER: A Csajodtól tudtuk meg, hogyan kell fesztiválokon csajozni (VIDEÓval)

Köszi, srácok, jó kis recept, csak lenne már végre lehetőség használni.

Hirdetés

Nagyon ígéretesen indult a 2018-ban alakult zenekar története: egy év alatt összehoztak egy bemutatkozó kislemezt (itt írtunk róla), amit aztán több színpadon is bemutattak, az átkos tavalyi évben pedig bezsebelték a székelyudvarhelyi Siculus fesztivál fődíját, a Legszebb Erdélyi Magyar Dal vetélkedőn pedig a 25 év felettiek kategóriájában taroltak.

Közben a zenekari műhelyben egy újabb kislemez készül (munkacíme: Egy vicc!?), melyről meg is érkezett a második dal, melyhez videoklip is készült a székelyföldi fesztiválon felvett képanyagból.

A Felicia című dal egyébként épp a fesztiválok élményét kívánja felidézni, ezt a hozzá fűződő történet is egyértelművé teszi. Egy pár évvel ezelőtti tusványosi Quimby-koncerten történt, hogy az egyik dal felkonferálása közben Kiss Tibi bekiáltotta a közönségnek, hogy mindenki fogja meg a fenekét annak, aki épp mellette áll.

Hirdetés

Ilyen esetekben roppant fontos a helyezkedési stratégia, és a dal főhőse ezt akkor és ott pontosan tudta, mert épp egy Felicia nevű lány mellett kötött ki (róla később derült ki, hogy német anyanyelvű, és épp azon a nyáron Csíkszeredában önkénteskedett), aztán a frontember vezényletére egy határozott kézmozdulattal meg is törte a jeget.

Na de felmerül a kérdés: amikor a koncert véget ér, a hömpölygő tömeg elindul, nincs telefonjel, a fények kialszanak, akkor hogy találjuk meg újdonsült ismerősünket a sötétben? Nos, erre szituációra próbál megoldást kínálni A Csajod legújabb dal.

Hirdetés