Csak erős idegzetűeknek: leolvadt egy kolozsvári csendőr agya, a nyílt utcán rugdosott egy férfit (VIDEÓval)

És mindezt le is filmezték.

Hirdetés

Készséggel elismerjük, hogy a hivatásos rendfenntartói szakma stresszes, de azért az mégiscsak túlzás, ahogy egy kolozsvári csendőrnek intézkedés közben leolvadt az agya, és elvert egy férfit a vasútállomás előtt.

A szombat esti incidensről készült felvételen látható, ahogy a csendőr földre löki a férfit, majd belerúg.

Közben nyomdafestéket nem tűrő szavakkal szidalmazza is.

A csendőr többek között a Fennvalót buzdította intim együttlét kezdeményezésére a férfival, majd további, igencsak színes nyelvezetet használva üvöltözött vele.

„Mégis mit gondolsz, kivel beszélsz? A f***od vagyok?! Én egy senki vagyok itt Kolozsváron?!” – harsogta a csendőr, majd megfenyegette áldozatát, hogy kettétépi.

Az incidensnek egy rendőr érkezése vetett véget.

Hirdetés

A kolozsvári csendőrség vasárnap közölte: vizsgálat indult az ügyben. Mint tudatták, a csendőrjárőr két, nézeteltérésbe keveredett férfit akart szétválasztani, de egyikük annyira részeg volt, hogy nem lehetett vele bírni, sőt agresszívan viselkedett a csendőrrel, akinek ettől durrant el az agya.

Ettől még a csendőr ellen zajlik a vizsgálat, és továbbították az ügyet a katonai ügyészséghez, a csendőrség szerint ugyanis az ilyen magatartás nem válik egy katona becsületére.

Amiben nagyon is igazuk van.

Hirdetés